Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Ha hirtelen lebetegszik a gyerek az ünnepek alatt: Hova viheted, ha sürgős ellátásra van szüksége?

A karácsonyi ünnepek alatt és utána, a munkaszüneti napokon az ügyeleti rend szerint biztosítják a sürgős esetek ellátását az egészségügyi szolgáltatók. Hova mehettek, ha beteg a gyerek?

Szerző: Szülők Lapja | 2021-12-23.


A karácsonyi ünnepek alatt és utána, a munkaszüneti napokon az ügyeleti rend szerint biztosítják a sürgős esetek ellátását az egészségügyi szolgáltatók - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) december 23-án, csütörtökön az MTI-vel.

A háziorvosi és fogorvosi, valamint a fekvőbeteg-ellátásban az ügyeletet ellátó helyek a szokásos ünnepnapi rendnek megfelelően fogadják a sürgősségi ellátásra szorulókat.

Budapest és Pest megye sürgősségi és akut ügyeleti beutalási rendje a ezen a linken érhető el »

Ha hirtelen lebetegszik a gyerek az ünnepek alatt: Hova viheted, ha sürgős ellátásra van szüksége?

A toxikológia 24 órában működik
Emlékeztettek: az év minden napján, 24 órában működő Egészségügyi Toxikológiai Szolgálat a munkaszüneti napokon is hívható, ha mérgezés gyanúja merül fel. Az Országos Kémiai Biztonsági Intézet Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálata a 0680/20-11-99 ingyenes, zöld számon érhető el, ahol a várható tünetekről, elsősegélyről és az orvosi ellátás szükségességéről adnak felvilágosítást - olvasható a közleményben.

Olvasd el ezt is!
Újraélesztés menete csecsemőknél, kisgyermekeknél: Ezt kell tenned lépésről lépésre! - Mentőtiszt tanácsai »


Forrás: MTI
Fotó: Rawpixel

vonal

OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja