Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Hirdetés

Rejtelmes Rengeteg: Erdőmentő küldetés - Izgalmas interaktív kiállítás és játék a Vajdahunyadvárban

Rejtelmes Rengeteg: Erdőmentő küldetés - Új interaktív kiállítás várja a kicsiket és nagyokat a Vajdahunyadvárban 2021. szeptember 1-től egészen 2022. január 2-ig.

Szerző: Szülők Lapja | 2021-09-13.


Vegyél részt a Vajdahunyadvárban a Rejtelmes Rengeteg: Erdőmentő küldetés című izgalmas interaktív kiállításon, tedd próbára bátorságod és ügyességed!

A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, rejtelmes erdőbe érkeznek - a lombok méregzöldjében sejtelmes árnyak cikáznak, az erdő elhagyatott ösvényein  gyógyfüvet borzol a lenge szél. Mohos tölgyfák strázsálnak hangtalan, ág reccsen, könnyű harmat szitál, egy távoli kéményből titkos főzet kesernyés illata száll.

Fedezd fel a fák birodalmát és oldd meg a feladványokat!
Vajon miféle küldetés vár? Ártó szándék vagy mesebeli menedék vár az út végén? Aki vállalja a küldetést, felfedezheti a fák titokzatos birodalmát, de vigyázat, az erdei kaland meglepő próbatételeket tartogat!A Vajdahunyadvár gótikus szárnyában látható új kiállítás és kalandjáték egy képzeletbeli erdei utazásra, erdőmentő küldetésre hív! A játék során a látogatók megismerhetik a rejtelmes rengeteget, miközben megtévesztő feladványok, furfangos fejtörők és elbűvölő erdőlakók teszik próbára bátorságukat, tudásukat és érzékeiket.

Elég bátor és szemfüles vagy, hogy legyőzd a kártékony Fanyűvőt?
Egy nagyravágyó óriás, a kártékony Fanyűvő puszítja az erdőt, aki ráadásul azon ügyködik, hogy erősítő gyógyfüvekkel meghétszerezze az erejét. A résztvevők küldetése, hogy megszerezzék a gyógyfőzetes üvegcséket, valamint a titkos receptúrát tartalmazó Főzetek Nagykönyvét, és megakadályozzák a végzetes tervet.A kiállításon a látogatók kideríthetik, hogy képesek-e felismerni egy segélykérő erdőlakó csalóka hangját, ki tudják-e játszani az éjjeli bogárőrség éberségét, valamint hogy kifog-e rajtuk az ordasok tudáspróbája vagy a trükkös erdei színkód.

Az erdő különleges lakói várnak
A játék során találkozhatsz óriásgombákkal, egy behemót hídfoglalóval, egy titokzatos ladikossal, egy fullánkos szobrászmesterrel és az erdők-mezők számos különleges lakójával.  A kihívás teljesítéséhez és a veszedelmek elkerüléséhez bátor szívre, éles szemre és biztos fülre is szükség lesz. Ám ha minden titkot kifürkészel, a jutalom sem marad el!Ha teljesíted a kihívásokat, a jutalom sem marad el
Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, mellyel lépésről lépésre kerülhetnek egyre közelebb a célhoz. A Vajdahunyadvár gótikus szárnyának két szintjén  megvalósuló kiállítás és kalandjáték mesebeli látványvilággal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja az érdeklődőket.

A Rejtelmes Rengeteg: Erdőmentő küldetés című kiállítás és kalandjáték 2021. szeptember 1-jétől 2022. január 2-ig látogatható a Vajdahunyadvárban. A kiállítás az f exhibition szervezésében valósul meg.

Program: Rejtelmes Rengeteg: Erdőmentő küldetés
Helyszín: Vajdahunyadvár (gótikus szárny)
Látogatható: 2021. szeptember 1. - 2022. január 2.
Nyitvatartás: H zárva, K-V 10:00-17:00 óráig (A múzeum téli és nyári nyitvatartási rendje eltérő!)
Korosztályi ajánlás: 4-99
Egyéb tudnivaló: A kiállítás és játék bejárása min. 60-90 percet vesz igénybe, ezért érdemes zárás előtt minimum ennyi idővel előbb érkezni. Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, 7 év alatti gyermekek szülői segítséggel tudják végigjátszani a játékot.
Bővebb információ a szervezők Facebook-oldalán »

[Támogatott tartalom]
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja