Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Valentin-nap 2023: Öleljétek meg egymást a pároddal, gyermekeddel, és féláron mehettek az Állatkertbe!

4 teljes napon át, szombattól keddig Valentin-napi páros kedvezményekkel várja a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert: egy jegy áráért ketten léphetnek be azok, akik a kapunál megölelik egymást.

Szerző: Szülők Lapja | 2023-02-08.


4 teljes napon át, szombattól keddig Valentin-napi páros kedvezményekkel várja a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert: egy jegy áráért ketten léphetnek be azok, akik a kapunál megölelik egymást.

Valentin-nap, azaz Bálint napja alkalmából ketten egy jegy áráért kereshetik fel az állatkertet szerelmespárok, testvérek, rokonok vagy akár barátok. Összetartozásukat elég csak azzal igazolniuk, hogy érkezéskor a kapunál megölelik egymást - olvasható az állatkert MTI-hez eljuttatott keddi közleményében.

Páros kedvezmények Valentin-nap alkalmából
A tájékoztató szerint a páros belépőjegy mellett mind a négy napon - február 11-től 14-ig - további páros kedvezményeket kínálnak a kert egyes vendéglátóhelyei, valamint páros kedvezmény jár a több mint 110 éves műemléki Schäftner-körhintára is.A sokféle látnivaló közül az állatkert közleménye külön is kiemeli a dolmányos hangyászokat. Az állatkertekben ritkán látható, Dél-Amerikában honos fajt több mint nyolcvan évnyi szünet után láthatja újra a nagyközönség. A Fővárosi Állatkert Pálmaházában Ricardo, a hím állat már decemberben bemutatkozott a látogatóknak, nemrégiben viszont egy nőstény is érkezett, összeszoktatásukat a múlt héten kezdték meg az állatkerti szakemberek.

Adj nevet a hangyásznak!
A közlemény szerint Ricardo jövendőbelijének most nevet keresnek, erre a városligeti intézmény hétfőn hirdetett internetes szavazást a honlapján.
Mint írják, három - a Fióna, a Kiara vagy a Moana - névre lehet voksolni, a szavazatokat február 9-e, csütörtök éjfélig várják, az eredményhirdetésre pedig pénteken kerül majd sor.

Olvasd el ezt is!
Szív alakú sütik Valentin-napra, vagy csak úgy - Így készítsd el lépésről lépésre! »

15 szívecskés ajándék saját kezűleg - Ezzel lepd meg azt, akit szeretsz »

Forrás: MTI
Fotó: Freepik


OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja