Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Fogamzásgátlás ellenére kilenc hónapon belül két gyereket szült

Kilenc hónapon belül két gyereket szült egy walesi nő annak ellenére, hogy fogamzásgátló tablettát szedett mindkét fogantatás idején.

Szerző: Szülők Lapja | 2013-01-26.


A védekezés ellenére babavárás   
Előző három gyereke esetében is védekezett a terhesség ellen, ráadásul ötödik teherbe esése előtt rajta volt a sterilizálásra várók listáján.
 
Császárral születtek a picik  
Claire Ormrod 26 éves, párja 36 esztendős. A negyedik és ötödik gyermekük sürgősségi mûtéttel, császármetszéssel jött a világra: Alice nevû lányuk 2011. december 6-án, Gareth nevû fiuk pedig 2012. szeptember 7-én. Mindkét csöppség rendkívül kicsi volt, a kislány esetében ráadásul senki sem hitte, hogy életben marad - olyannyira nem, hogy a család sebtében keresztelőt tartott, és már a temetést is elkezdte szervezni. Alice másfél órával az életfunkciókat mûködtető gépek tervezett kikapcsolása előtt "kelt önálló életre".
   
Osztálytársak?
A két testvér születése közötti idő olyan rövid, hogy akár ugyanabba az osztályba is járhatnak majd, ha iskoláskorúak lesznek. Már csak annak köszönhetően is, hogy a lakhelyükhöz közeli katolikus iskola most tolta ki szeptember 7-re az évelválasztó határnapot a brit földön szokásos szeptember 1-jéről - jegyezte meg a The Mirror címû brit lap.

Forrás: mti

vonal vonal vonal vonal

OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja