Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Magyar lányért vannak oda az America`s Got Talent tehetségkutatóban! A zsűri és a közönség is tombolt a produkciója alatt

Teljesen lenyűgözte a zsűrit az America`s Got Talent tehetségkutató legutóbbi válogatóján színpadra lépő magyar lány, Vajda Vivien. Nézd meg te is a produkcióját!

Szerző: Szülők Lapja | 2018-06-28.


Teljesen lenyűgözte a zsűrit az America's Got Talent tehetségkutató legutóbbi válogatóján színpadra lépő magyar lány, Vajda Vivien. Nézd meg te is a produkcióját!

Vajda Vivien jött, látott és... na, még nem győzött, bár az sem kizárt! A szombathelyi lány ugyanis, aki jelenleg egyetemistaként tanul az Egyesült Államokban, négy határozott igen szavazattal jutott tovább az America's Got Talent 2018 tehetségkutatón.

Magyar lányért vannak oda az America`s Got Talent tehetségkutatóban! A zsűri és a közönség is tátott szájjal nézték a produkcióját

Imád ugrókötelezni
A műsor zsűritagjai - Simon Cowell brit producer, Mel B brit énekesnő, Heidi Klum német modell és Howie Mandel kanadai színész, komikus, műsorvezető - kissé szkeptikusan, de érdeklődve hallgatták Vivient, aki elmesélte, hogy Magyarországról származik és jelenleg egyetemre jár, de most azért jött, hogy mindenkinek megmutathassa, az ugrókötelezés az igazi szenvedélye.

Nem ma kezdte
Bár Simon Cowell eléggé kétkedő arcot vágott, amikor meghallotta, hogy a lány mire készül, de nem sokáig bírta faarccal. Nem csoda, hiszen Vivien produkciója minden volt, csak nem unalmas. A lány nem ma kezdte az ugrókötelezést - weboldala szerint négyéves kora óta sportol: először ő is műkorcsolyázott, mint édesapja, majd átváltott az ugrókötélre, amiben már 14-szeres világbajnok!

Mindenki a tehetségéről beszélt
Mel B, a Spice Girls egykori énekesnője teljesen kikelt magából, úgy ujjongott a produkció alatt, majd a végén felállva köszönte meg Viviennek az élményt és többször is elmondta, brilliáns volt az előadása és rendkívül tehetséges. Heidi Klum szintén Vivien tehetségét méltatta, Simon Cowell pedig azt is hozzátette, pont az ilyen produkciók miatt kedveli ezt a műsort.

- Anno zenei tehetségkutatókban kezdtem a zsűriskedést [az X-Faktor tehetségkutatót ő alkotta meg - a szerk.], de bevallom, az éneklés egy idő után unalmassá válik... Ám ez, amit most tőled láttunk a színpadon, pontosan azt a sokszínűséget testesítette meg, ami erre a műsorra jellemző - tette hozzá Cowell.   

Annak idején sokan bántották
A sok dicséret hatására Vivien könnyek között azt is bevallotta, hogy nagyon-nagyon boldog - annak idején ugyanis sokan gúnyolták és megalázták az iskolában, de most meg tudta mutatni nekik, hogy mire képes.

- Azzal, hogy ezen a színpadon állhatsz, nem csak nekik mutattad meg - megmutattad az egész világnak! - mondta ki a végszót Howie Mandel, majd négy igen szavazattal útjára is bocsátották az örömmámorban úszó lányt.

Nézd meg te is Vivien produkcióját!

 
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Hírek, érdekességek

HPV elleni védőoltás fiúknak: Miért érdemes beoltatni a gyermeked? Milyen betegségek ellen véd az oltás?

vissza vissza