Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

300 kilométert autózott a 11 éves kisfiú, hogy egy olyan férfival éljen, akit az interneten ismert meg

Órákon át autózott a 11 éves fiú csak azért, mert úgy döntött, eztán egy olyan férfi mellett akar élni, akit az interneten ismert meg. Szerencsére eltévedt, és egy rendőrnek bevallotta, mi történt.

Szerző: Szülők Lapja | 2019-09-25.


Órákon át autózott a 11 éves fiú csak azért, mert úgy döntött, eztán egy olyan férfi mellett akar élni, akit a Snapchaten ismert meg.

A megdöbbentő történetről a CNN számolt be: a meg nem nevezett 11 éves fiú szeptember 23-án, hétfőn hajnalban 200 mérföldet, azaz több mint 300 kilométert tett meg, mielőtt Simpsonville-ből eljutott Charleston városába, ám nem találta a címet. Jobb híján leparkolt egy rendőrkocsi mellett, és azt mondta a benne ülő járőrnek, hogy eltévedt - Mindez egyébként egy étterem megfigyelőkameráján is látszik, a felvételt a CNN is bemutatta.Snapchaten ismerte meg
Később kiderült, a fiú kölcsönvette a bátyja autóját, és azzal a tervvel autókázott három órán át, hogy majd egy, a Snapchaten megismert férfihoz költözik, mert vele akar élni - egy férfival, akivel valójában még sosem találkozott. Ám útja során elvesztette az apjától ellopott tableten a GPS-jelet, fejből pedig nem emlékezett a férfi címére (a Snapchat nem őrzi meg a beszélgetéseket, azok olvasás után törlődnek vagy törölni lehet őket), ezért szólította le a rendőrt.

A gyerek szerencsére együttműködő volt, a rendőrnek elárulta a nevét, valamint apja nevét és telefonszámát is, így még aznap visszavitték a családjához. A rendőrség pedig nyomozást indított az ismeretlen férfi ellen. Az nem derült ki, hogy a fiú miért akarta "lecserélni" a családját a netes ismerősére.- Szeretném, ha ma minden szülő, aki ezt a híradást nézte - különösen azok, akinek 11 éves gyermekük van - leülne azzal a 11 éves gyerekkel most azonnal, és elbeszélgetne vele a közösségi médiáról, annak jó és rossz oldaláról, és más olyan fontos dolgokról, melyekről amúgy minden nap beszélgetnünk kellene a gyerekeinkkel - emelte ki Luther T. Reynolds, Charleston rendőrfőnöke a riportban.

Ez is érdekelhet!
Már a magyar óvodások nagy része is rendszeresen lóg a neten - Kutatási eredmény »


Forrás, képernyőfotók: CNN
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja