Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Kétéves, pizsamás kisfiú kóborolt egy forgalmas út mellett Budapesten! - Egy arra járó apukának köszönheti az életét

Csak a szerencsének és egy arra járó apukának köszönhető, hogy nem halt meg az a kétéves kisfiú, aki egyedül kószált az egyik forgalmas fővárosi út mellett.

Szerző: Szülők Lapja | 2020-02-20.


Csak a szerencsének és egy arra járó apukának köszönhető, hogy nem halt meg az a kétéves kisfiú, aki egyedül kószált az egyik forgalmas fővárosi út mellett - az esetről a Bors adott hírt.

A forgalmas út mellett kószált
Mint kisfiú megmentője, Rózsa Gusztáv a lapnak elmesélte, kedd este a 23. kerületi Grassalkovich út melletti járda nélküli szakaszon pillantották meg fiával az autók mellett totyogó kisgyermeket. Azonnal fékezett, és megkérte a fiát, hogy fogja meg a kisfiút, mielőtt életveszélyes helyzetbe kerülne.

- Egy hajszálon múlt, hogy nem szaladt a sávok közé. Még mindig beleborzongok, ha rá gondolok - idézte fel a lapnak az apuka.

Megmentették az életét
Azt is elmesélte, a kisfiú - akin csak pizsama, zokni, pelenka és egy sapka volt - szüleiről nem tudtak semmit, ezért próbáltak becsöngetni a környező házakba, hátha onnan szökött meg a kisgyerek. Emellett pedig értesítették a rendőrséget - végül a kiérkező rendőröknek adták át a fiúcskát.

A rendőrség az Indexnek elmondta, valóban kaptak bejelentést február 18-án kedden este háromnegyed 6-kor, majd később a rendőrségen megjelent a kisfiú apja is, aki a szemtanúktól tudta meg, hogy fiát elvitték a rendőrök. Az apát gyanúsítottként kiskorú veszélyeztetése miatt hallgatták ki, a rendőrség pedig büntetőeljárást indított az ügyben.

Forrás: Bors, Index
Fotó: Pixabay (illusztráció)
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja