Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

2 éves lett Lajos herceg! Vilmos és Katalin legkisebb gyermekéről cuki fotókat posztolt a család

A kis Lajos születésnapja alkalomból ismét aranyos fotók készültek, melyeket a hagyományoknak megfelelően maga az édesanyja készített valamikor áprilisban.

Szerző: Szülők Lapja | 2020-04-24.


Lajos herceg 2018. április 23-án született, ő Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik, egyben legkisebb gyermeke György herceg és Sarolta hercegnő után.

A kis Lajos születésnapja alkalomból ismét aranyos fotók készültek, melyeket a hagyományoknak megfelelően maga az édesanyja készített valamikor áprilisban - ahogy az a fotók mellé írt megjegyzésből kiderül.Az először megosztott fotókon látszik, hogy a kisfiú kezét szivárványosra pingálták, ezzel készített színes tenyérlenyomatokat.Persze a kommentelők között sokan megjegyezték, hogy milyen jól nevelt ez a gyermek, hiszen nem kente össze magát a festékkel - bezzeg az ő gyerekük...

Éppen ezért volt aztán nagyon emberi, hogy a nap folyamán újabb két fotót osztott meg a család a hivatalos Instagram-oldalán, a szokásos Instagram vs valóság felbontásban:Itt már látszik, a kis Lajos alig várta, hogy végre felszabadultan maszatoljon a hivatalos képek után - jól össze is kente az arcát a festékkel! De hát elvégre szülinapja van, nem igaz?

Forrás, fotók: Instagram/kensingtonroyal
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Hírek, érdekességek

HPV elleni védőoltás fiúknak: Miért érdemes beoltatni a gyermeked? Milyen betegségek ellen véd az oltás?

vissza vissza