Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Elrabolták és megerőszakolták, vallotta tegnap a rendőröknek a 15 éves érdi lány - Mára kiderült, nem mondott igazat

A lány állította, hogy hétfőn reggel az Alsó utcában megállt mellette egy fekete Audi, kipattant belőle két ismeretlen férfi, valamit az arcához szorítottak, berakták a kocsiba, majd egy raktárépületben tért magához.

Szerző: Szülők Lapja | 2020-06-30.


Hogy egy tinédzser a füllentésekkel túl messzire mehet, azt igazolja a következő történet, mely a napokban esett meg, és melyről a rendőrség hivatalos oldala adott hírt.

Elrabolt és megerőszakolt tinédzserről tett bejelentést a rendőrségen a lány 16 éves barátja 2020. június 29-én 16 óra 30 perc körül, írja a police.hu.

A lány állította, hogy aznap 8 óra 30 perc körül az Alsó utcában megállt mellette egy fekete Audi, kipattant belőle két ismeretlen férfi, valamit az arcához szorítottak, berakták a kocsiba, majd egy raktárépületben tért magához. Rövid ideig volt eszméleténél, közben kést szorítottak a torkához, megerőszakolták, majd órákkal később egy érdi utcában kilökték a járműből, ott találkozott össze barátjával.


(illusztráció)

Ellenőrizték a kamerákat, több embert kihallgattak
Miközben a mentők orvosi vizsgálatra kórházba vitték a lányt, látleletek készültek, mintavétel és testszemle zajlott, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság forrónyomos egysége igyekezett minél több információt beszerezni. A lány által megnevezett utcák, közterületek térfigyelő kameráinak felvételeit több órára visszamenőleg ellenőrizték, tanúkat kutattak, kihallgatták a bejelentő barátot és a lányt is.

Azért találták ki, mert nem akarták bevallani, hogy együtt voltak egész nap
Késő estére kiderült, a bejelentésnek nincs valóságtartalma. A két, egymással mindössze négy napja járó fiatal bevallotta, közösen találták ki az emberrablós történetet, hogy ne derüljön ki, az egész napot együtt töltötték. Az Origo értesülései szerint a lány édesanyja elmondta, lánya a nyári gyakorlatát tölti egy üzletben, így feltehetően onnan lógott el, hogy a barátjával lehessen.

Hogy a hazugság még hihetőbb legyen, a lány megszaggatta ruháját, összekoszolta magát az úton talált porral, még a haját is összekócolta, a testén lévő hámsérüléseket együtt okozták.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tovább vizsgálja a két fiatal vallomásában lévő, az együtt töltött idő körülményeire vonatkozó ellentmondásokat.

Olvasd el ezt is!
Füllent, lódít, kamuzik, nem mond igazat: Észre sem veszed, hogy hazudik a kamasz gyereked? »


Forrás: Police.hu
Fotó: Pixabay (illusztráció)
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Hírek, érdekességek

HPV elleni védőoltás fiúknak: Miért érdemes beoltatni a gyermeked? Milyen betegségek ellen véd az oltás?

vissza vissza