Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Kizuhant egy 4 éves kislány a második emeletről, életveszélyes az állapota - A nagymama egyedül hagyta a lakásban

A baleset akkor történt, amikor a gyerek nagymamája reggel hat óra előtt levitte a család kutyáját sétálni, és az unoka addig felügyelet nélkül maradt a lakásban.

Szerző: Szülők Lapja | 2020-07-10.


Mostanában egyre többször fordul elő, hogy kisgyerekek zuhannak ki az emeletes házak ablakaiból, valószínűleg a nagy meleg miatt vannak nyitva az ablakok, a gyerekeknek pedig sajnos elég pár pillanat, és már meg is történt a baj.

A mostani baleset Kőszegen történt, a vaol.hu értesülései szerint egy négy év körüli kislány zuhant ki péntek reggel egy kőszegi ház második emeleti ablakából, életveszélyes az állapota.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére közölte: vizsgálják az eset körülményeit, de részletekkel egyelőre nem szolgáltak.Levitte a kutyát a nagymama, egyedül hagyta a kislányt
A portál értesülése szerint a baleset akkor történt, amikor a gyerek nagymamája reggel hat óra előtt levitte a család kutyáját sétálni, és az unoka addig felügyelet nélkül maradt a lakásban.

A kislányt a mentők helikopterrel kórházba vitték.

FRISSÍTÉS!
Nincs közvetlen életveszélyben az a négy év körüli kislány, aki péntek reggel kizuhant egy kőszegi ház második emeleti ablakából - ezt közölte a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvosigazgatója kora délután az MTI-vel.

Oláh Attila elmondta, hogy a kislányt megműtötték, combcsont- és medencetörése van, mellkasi sérüléseket is szenvedett, emellett kétoldali légmell alakult ki nála. A gyermek állapota stabil, nincs közvetlen életveszélyben.

Több ilyen baleset is történt
Nemrégiben hasonló balesetek történtek: júliusban Sóskúton zuhant ki egy kétéves kisfiú a második emeletről, június végén pedig Budapesten történt hasonló egy szintén kétéves kisfiúval.

Forrás: MTI
Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja