Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Megmentette a kishúga életét a kutyaharapástól, tiszteletbeli szuperhőssé választották a hatéves kisfiút

Igazán hősies tettet hajtott végre egy hatéves kisfiú, amikor próbálta megvédeni kishúgát egy bevadult kutya harapásától. Történetét a nagynénje osztotta meg.

Szerző: Szülők Lapja | 2020-07-17.


vonal
Igazán hősies tettet hajtott végre egy hatéves kisfiú, amikor próbálta megvédeni kishúgát egy bevadult kutya harapásától.

Az eset még július 9-én történt, a világ pedig onnan értesült Bridger Walker hőstettéről, hogy a nagynénje, Nikki Walker posztolt róla az Instagramon. Mint írta, a kutya - később kiderült, egy egyéves németjuhász keverékről van szó - Bridger kishúgára támadt. A fiúcska pedig, hogy mentse a testvére életét, közé és a kutya közé ugrott, így a bevadult állat őt harapta meg többször is a fején és az arcán, még mielőtt sikerült elmenekülniük.

Amikor az apukája a kórházban megkérdezte tőle, miért tette, csak annyit válaszolt: "Azt gondoltam, ha valakinek meg kell halnia, az inkább én legyek."

90 öltést kapott
Végül egy kétórás műtét során közel 90 öltéssel tudták összevarrni a sebeit - a nagynéni pedig azért posztolt róla, hogy megmutassa minden szuperhősnek, egy újabb kis taggal bővült a csapatuk. Azért a biztonság kedvéért bejelölte a posztnál a Marvel népszerű bosszúállóit játszó színészeket, de érdekes módon először Anne Hathaway színésznő figyelmét ragadta meg a bejegyzés.

Megmentette a kishúga életét a kutyaharapástól, tiszteletbeli szuperhőssé választották a hatéves kisfiút

- Bár nem vagyok Bosszúálló, de rögtön felismerem a szuperhősöket - írta a saját oldalára, mellé pedig a kisfiú és húga képét tette, posztja pedig hamar virális lett, már 1,3 millió lájk felett jár. De ahogy a család megerősítette, egyebek közt a Pókembert alakító Tom Holland, valamint Hulk megformálója, Mark Ruffalo is felvette velük a kapcsolatot.

Amerika kapitány visszatért!
Tegnap pedig maga Amerika kapitány, azaz Chris Evans szólt a kisfiúhoz egy videóüzenetben - aki stílusosan tetőtől talpig amerika-kapitányos jelmezben hallgatta végig.

- Szia Bridger, itt Amerika Kapitány. Hogy érzed magad, kölyök? Láttam, mit vittél véghez, és biztos sokszor mondták már neked, de akkor hadd legyen én a következő: Te tényleg igazi hős vagy! Amit tettél, annyira önzetlen és annyira bátor, a kishúgod büszke lehet arra, hogy te vagy a bátyja. És a szüleid is bizonyára büszkék rád - mondta a színész, hozzátéve, megszerezte a kisfiú lakcímét és egy eredeti Amerika kapitány pajzsot küld neki. Mindemellett pedig megjegyezte, bár a gyógyulás biztos kemény lesz, de Bridgert láthatóan semmi sem állítja meg.

Megmentette a kishúga életét a kutyaharapástól, tiszteletbeli szuperhőssé választották a hatéves kisfiút

Később egyébként a büszke nagynéni egy részletes bejegyzésben beszámolt a támadás részleteiről, már amennyire a gyerekek elmondásából össze lehetett rakni. A testvérpár egy ismerősnél vendégeskedett, amikor a nap folyamán úgy döntöttek, megnézik a hátsó kertben a kutyákat, és ott történt a támadás. A kutyák gazdája, amint hallotta a sikoltozást, rögtön megjelent, megkötötte a kutyát, bevitte a kisfiút a házba, és próbálta elállítani a vérzést, miközben hívta a mentőket. Mint megjegyzi, nem haragudnak rá a történtek miatt.

Forrás, fotó: HuffingtonPost, CNN, Instagram/Nikki Walker
Kezdőfotó: Instagram/Nikki Walker
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Hivatalos ügyek

Akár 2 és fél havi pelenka ingyen! Így kaphattok fejenként 150.000 Ft támogatást a babaápolási termékekre

vissza vissza