Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Kizuhant egy 21 hónapos kislány egy harmadik emeleti erkélyről Szekszárdon - Az éjszaka belehalt sérüléseibe

A kislány életéért sokáig küzdöttek a kiérkező mentők, végül stabil állapotban mentőhelikopterrel szállították kórházba. Sajnos azonban az éjszaka folyamán belehalt sérüléseibe, a rendőrség eljárást indított.

Szerző: Szülők Lapja | 2020-09-08.


Sajnos a totyogókat egyetlen pillanatra sem szabad szem elől téveszteni, mert veszélyérzetük még nem alakult ki, de rendkívül kíváncsiak, így mindenhova fel- vagy kimásznak, és rögtön megvan a baj.

Mint történt az 2020. szeptember 7-én, hétfőn, amikor is a kora délutáni órákban egy 21 hónapos kislány kizuhant egy szekszárdi társasház harmadik emeletéről a Tartsay Vilmos utcában. A mentőszolgálatot a teol.hu információi szerint az édesapa értesítette, akik pedig szóltak a rendőrségnek.

Nem élte túl a kislány
A kislány életéért sokáig küzdöttek a kiérkező mentők, végül stabil állapotban mentőhelikopterrel szállították kórházba. Sajnos azonban az éjszaka folyamán belehalt sérüléseibe, közölte a police.hu.A rendőrség eljárást indított
Mint írják, az eset körülményeit a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán vizsgálják, és ismeretlen tettessel szemben kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Több hasonló eset történt idén
Ez egyébként nem az első ilyen eset: legutóbb júliusban zuhant ki egy 4 éves kislány a második emeletről, őt a nagymamája hagyta egyedül a lakásban. Szintén júliusban egy kétéves kisfiú is kiesett a másodikról, az eset Sóskúton történt.

Forrás: teol.hu, police.hu
Fotó: police.hu
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Gyermekprogramok

Ingyen utazás Kajla útlevéllel: 20 csodás hely az országban, ahova kiránduljatok el a gyerekkel az őszi szünetben!

vissza vissza