Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Ezért ne halmozd el a gyereket játékokkal! - Most megmutatjuk, valójában mivel szeretnek játszani a kisgyerekek

Ha egy kisgyerek választhat, vajon a játék kamerával vagy egy nagy fej lilahagymával játszik, szerinted melyiket kezdi el izgatottan babrálni?

Szerző: Szülők Lapja | 2020-09-08.


Az ember szülőként órákig el tud babrálni egy játékboltban, hogy cuki, de azért kellőképp fejlesztő és minőségi játékot válasszon a gyermekének, pedig a picik sokszor egészen másra vágynak.

Tündéri videó került ki nemrégiben az egyik Facebook-oldalra: a kisfilm főszereplője egy etetőszékben ücsörgő kisfiú, aki elé az anyukája mindig két dolgot pakol: egy teljesen hétköznapi tárgyat - hagymát, popsitörlőt, távirányítót, vécépapír-gurigát, szilikon spatulát -, mellé pedig egy-egy játékot.

Nem érdekli a játék
Ahogy az sejthető, a kis Rocky tesz arra, hogy milyen érdekes, cuki vagy épp színes játék került az előtte lévő asztalkára, csodás érzékkel mindig a hétköznapi tárgy felé nyúl és kezd foglalkozni vele. És az is mindegy, hogy a bal vagy a jobb keze felé esik az a bizonyos használati tárgy, sosem a játékra csap le a kisfiú.Egyszóval, jól gondold meg, mennyi játékot vásárolsz össze a gyereknek - lehet, egyszerűbb lenne egy ládát teljesen hétköznapi (persze veszélytelen) dolgokkal megtölteni, és gyermekednek meglenne az aznapi programja. Ebben a cikkünkben mutatunk pár ötletet - 6 filléres játék hétköznapi tárgyakból »

A videót egyébként eredetileg egy bizonyos Tiffany Aufmann nevű kétgyermekes anyuka töltötte fel a TikTokra, de ahogy az lenni szokott, önálló életre kelt és felkerült a Facebookra is.

Nézd meg a videót!

 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Gyermekprogramok

Ingyen utazás Kajla útlevéllel: 20 csodás hely az országban, ahova kiránduljatok el a gyerekkel az őszi szünetben!

vissza vissza