Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Nézd, milyen ügyes már a kis Zente! Tündéri friss fotókat mutatott az SMA-s kisfiúról az anyukája

Új fotósorozatban mutatta meg édesanyja a kis Zentét, akinek a kezelésére az ország adta össze az elképesztő 700 millió forintot.

Szerző: Szülők Lapja | 2020-09-14.


Zentéért egy egész ország szurkolt, hogy az SMA-s kisfiú megkaphassa a méregdrága kezelést, végül adományokból gyűlt össze az elképesztő 700 millió forint.

A kisfiú közel egy éve kapta meg a kezelést, anyukája pedig azóta is időről időre beszámol az állapotáról. Mint tette azt szeptember 14-én, amikor is egy hangulatos fotósorozatban mutatta meg a kis Zentét és a szintén hasonló betegséggel küzdő Olivért, meg persze a két kisfiú családját.

Nézd, milyen ügyes már a kis Zente! Tündéri friss fotókat mutatott az SMA-s kisfiúról az anyukája

"Ismét aktuális lesz egy bővebb beszámoló, hiszen annyi mindenről szeretnék mesélni Nektek. Zente új székéről, az oviról-amit októberben kezd, és hatalmas izgalommal várunk-fejlődésről, tornáról, a múltheti vizsgálatról stb. stb.
Elhatároztam, hogy mindent egyben feltöltök, aztán meggondoltam magam.
Poszt a hét második felében lesz.Most inkább megmutatom ennek a gyönyörű sorozatnak a nagy részét és nem keverem mással, mert Viki barátnőm szavaival élve "ezek a képek beszélnek"!
[...] Hatalmas dolog, hogy Zente ennyire sokat fejlődött egy év alatt, de ami ennél még hatalmasabb az a gyerekek és a szülők őszinte barátsága, ami szerintem jól látszik a képeken. "
- írta a fotósorozathoz a Zentének létrehozott Facebook-oldalon.

Nézd, milyen ügyes már a kis Zente! Tündéri friss fotókat mutatott az SMA-s kisfiúról az anyukája

A szívmelengető fotókon megfigyelhető a kisfiú fejlődése, hiszen Zente már ügyesen ül, sőt, anyukája segítségével még fel is tud állni - de az is átjön, milyen boldog és felszabadult.

A fotókat egyébként Pinczés Alexandra fotográfus készítette - mint a posztból kiderül, az ő kislánya szintén ezzel a betegséggel küzd. A többi képet Zentéről és kis barátjáról itt nézheted meg »

Forrás: Facebook/Zente SMA 1 tiny hero
Fotók: Szasza fotó
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja