Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Karácsony
Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Hirdetés

MikulásGyár 2020: Így segítheted adományaiddal a rászoruló gyerekeket és családjaikat! - Már 24 helyszínen várnak

Idén is tudod adományaiddal segíteni a MikulásGyárat, ráadásul több helyszínen is leadhatod a csomagba szánt dolgokat. Hogy pontosan hol és miket várnak elsősorban, megtudhatod a cikkből.

Szerző: Szülők Lapja | 2020-11-20.


Karácsony közeledtével ismét megnyitja kapuit a MikulásGyár, melynek célja az indulás óta, hogy a mélyszegénységben élő nagycsaládokat, ezzel együtt pedig a rászoruló gyermekeket segítse, tekintet nélkül arra, hogy ki és miért éhezik.

Idén ráadásul nem 1, hanem 24 helyen várják országszerte az adományokat, hiszen a nagy múltú Mikulás-Gyárhoz első alkalommal az Auchan Magyarország is csatlakozik, mind a 24 áruházukban lesz gyűjtőpont december 1. és 20. között.

Milyen adományokat várnak a járványhelyzetben?
A korábbi évektől eltérően idén a járványhelyzet miatt használt felajánlásokat (például használt játékok vagy ruhák) most nem tudnak fogadni, de a következő dolgokat szívesen várják:
- Tartós élelmiszerek (például tészta, konzerv, olaj, cukor, só, liszt)
- Tisztítószerek (például mosószer, mosogatószer, fertőtlenítőszer)
- Tisztálkodási szerek (például szappan, tusfürdő, sampon, női betét)
- Nem használt takaró, játék, könyv, ruha, írószerEzeket bármelyik Auchan áruházban leadhatod, az adományokat önkéntesek fogják dobozokba szelektálni, majd ezeket a dobozokat a Magyar Vöröskereszt adott megyei központjába juttatja el a Magyar Posta. A Vöröskereszt a dobozok tartalmát - már csomagokként - rászorultsági alapon osztja szét.

Postán is feladhatod az adományod
A Mikulásgyár stratégiai és logisztikai partnere a Magyar Posta Zrt. A Magyar Posta lehetőséget nyújt arra, hogy az is adományozhasson, aki nem tudja személyesen elvinni ajándékát a MikulásGyárba. Az ország legtöbb postáján ingyen feladhatók az adományok lezárt dobozokban, csak annyit kell ráírni a küldeményekre, hogy "MIKULÁSGYÁR". Emellett pedig - ahogyan az elmúlt 5 évben - a MikulásGyár a budapesti Lurdy Házban is várja az adományokat.- Ennek az évnek különleges üzenete van: a Mikulás-Gyár akkor is működik, ha olyan nehézségek vannak a világban és hazánkban, amelyekre nem számíthattunk. Sokszorozott erővel és energiával dolgozunk azokért, akik máshonnan nem kapnak segítséget - emelte ki Zsolnai Endre, a MikulásGyár tulajdonos-főszervezője.

Fotók: Pixabay, MikulásGyár

[Támogatott tartalom]
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Játék tippek

50 játék, ami a legjobban fejleszti a gyereket - Ezeket javasolják a szakemberek 0-12 éves korig

vissza vissza