Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Karácsony
Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Hirdetés

Plüsshódok a beteg gyermekekért - Így segítheted a kis hősöket a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán

Az Auchan idei karácsonyi jótékonysági kampánya során ismét a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát segíti a vásárlók bevonásával.

Szerző: Szülők Lapja | 2020-11-20.


A nagy tettek gyakran kis gesztusokkal kezdődnek. Így hangzik a fent említett kampány szlogenje, amit már tavaly is bebizonyított az Auchan a vásárlóival, és idén ismét összefognak.

Tavaly Júlióval, az egyfogú plüsshóddal 21 millió forintot gyűjtöttek a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának, akik egy életmentő röntgenkép-erősítő berendezést vásároltak a befolyt összegből, mellyel évente 150-200 gyerek kezelését és gyógyulását könnyítik meg.Júliával, a kis hódlánnyal segíthetsz
Idén az Auchan a tavalyi kezdeményezést folytatva ismét összefog a vásárlókkal, ráadásul most egy olyan helyzetben, amikor mindennél fontosabb, hogy számíthassunk egymásra.

Ezért novemberben Júlio kishúga, Júlia tér vissza az Auchan áruházaiba és webshopjába, hogy újra együtt segíthessünk a beteg gyerekeken. Most neked is lehetőséged van, hogy egy plüsshód megvásárlásával ne csak a saját gyermekedet tedd boldoggá, de olyan kis hősöket is, akiknek orvosi figyelemre és segítségre van szükségük, és emiatt sok időt kell távol tölteniük a szeretteiktől.A gyűjtés ugyanúgy zajlik, mint tavaly: az Auchan minden egyes eladott plüsshód után 500 forintot juttat el a klinika kis betegei számára, hogy egy, az ő kezelésüket hatékonyabbá tevő műszert vásárolhasson a kórház.

Jó ügyet támogatsz
És van egy jó hír is: ha azt szeretnéd, hogy Júlia ne érezze egyedül magát nálatok, korlátozott számban, de elérhető tavalyról bátyja, Júlio is. Ám bármelyik kishódot választod, biztos lehetsz benne, hogy vásárlásoddal egy jó ügyet támogatsz.Segíts te is bebizonyítani, hogy a nagy tettek valóban kis gesztusokkal kezdődnek: vidd haza az Auchanból Júliát és Juliót, és támogasd a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán ápolt gyerekek felépülését!

[Támogatott tartalom]
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Játék tippek

50 játék, ami a legjobban fejleszti a gyereket - Ezeket javasolják a szakemberek 0-12 éves korig

vissza vissza