Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Játszótéren vertek össze egy kisgyerekes anyukát Miskolcon, mert a gyerekeik összevesztek

A gyerekeik összevesztek, ezért a nő rátámadt a kisgyerekes anyukára, a földre lökte és megrugdosta egy miskolci játszótéren. Az ügyészség most emelt vádat.

Szerző: Szülők Lapja | 2021-02-01.


A Miskolci Járási Ügyészség 2021. február 1-jén vádat emelt  egy nő és egy  férfi ellen garázdaság vétsége miatt, közölték az Ügyészség hivatalos honlapján.

A vádirat szerint a férfi és a nő 2020 áprilisának egy délelőttjén, egy miskolci közterületen szóváltásba került a sértett kisgyermekes nővel amiatt, mert a gyermekeik összevesztek a játszótéren.

Ellökte és rugdosta a kisgyerekes anyukát
A nő és a férfi hangosan szidalmazni kezdték a nőt, majd a nő meglökte a kisgyerekes anyukát, amitől ő a földre esett és beütötte a fejét, ezután a nő a hajánál fogva megfogta és ököllel is arcon ütötte. Az anyuka csak nehézségek árán tudott felállni és bár megpróbált elmenekülni, azonban a nő olyan erővel megrúgta, amitől ismételten a földre esett, majd még ott is tovább rugdosta.A férfi a nagymamára támadt
A nővel lévő férfi végignézte a bántalmazást, közben olyan kijelentést tett, hogy "nő a nő ellen". Amikor az anyuka védelmében megérkezett az édesanyja, felszólította a párost, hogy fejezzék be a lánya elleni támadást. Mivel tartott attól hogy a férfi is megüti a lányát, megpróbálta lefogni az ökölbe szorított kezét, ekkor viszont a férfi ököllel megütötte őt.

A sértettek közül a kisgyermekes anya a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett el, a védelmére kelő anyján is zúzódásos sérülések keletkeztek, azonban nem terjesztettek elő magánindítványt.

Az ügyészség a vádlottak közül a büntetlen előéletű nővel szemben pénzbüntetést, míg a büntetett előéletű férfival szemben elzárás büntetést indítványozott.

Olvasd el ezt is!
Játszótéri konfliktusok: Mikor kell egy szülőnek közbeavatkozni? »


Forrás: Ügyészség
Fotó: Pixabay (illusztráció)
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Hivatalos ügyek

"Az a célunk, hogy könnyebb legyen a családoknak" - Interjú Novák Katalinnal az Otthonteremtési programról

vissza vissza