Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Anyák napja
Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

2 kukás mentette meg egy elrabolt 10 éves kislány életét - Hősként ünneplik őket, hogy tudták, mit tegyenek

Hősként ünneplik azt a két kukást, mert megmentették egy elrabolt 10 éves kislány életét, akit az egyik rokona házából raboltak el.

Szerző: Szülők Lapja | 2021-02-10.


Hősként ünneplik azt a két kukást, mert megmentették egy elrabolt 10 éves kislány életét, akit az egyik rokona házából raboltak el, írja az ABC News.

A tízéves Jalisa Lasalle múlt hét vasárnap délután tűnt el otthonából New Iberiában. Mivel a helyi nyomozók úgy vélték, közvetlen életveszélyben lehet, ezért még az elrablás éjszakáján körözést adtak ki egy 2012-es szürke Nissan Altimára, a kislányt ugyanis utoljára egy ilyenbe látták beszállni a szemtanúk.

Kukások látták meg a gyanús autót
Az ügyön nagyot mozdított előre, hogy hétfő reggel a Pelican Waste & Debris szemétszállító cég két dolgozója, Dion Merrick és Brandon Antoine, a szokásos útvonalukat járva felfigyelt egy gyanús ezüst színű Nissanra a mező közepén.

- Rögtön az ugrott be, vajon mi a fenét csinálhat ez az autó ott a mezőn? - tette fel a kérdést Merrick, aki Facebook Live-ban közvetítette az eseményeket.

Nem hagyták, hogy elmeneküljön
A két férfi aztán a kukásautóval úgy helyezkedett, hogy elállják az útját a járműnek és ne lehessen vele elmenekülni, majd hívták a rendőrséget.

A kiérkező rendőrök le is tartóztatták az autóban ülő 33 éves Michael Serealt, aki egyébként a kislány rokonainak ismerőse, és tényleg ő vitte el Jalisát. A férfit szexuális bűnelkövetőként tartják számon.

Röviddel ezután a kislányra is rátaláltak és megvizsgálták az orvosok, közölte a Lousiana-i rendőrség.Megmentették a kislány életét
Dion Merricket azért is érintették meg nagyon a történtek, mert mint mondta, neki is van egy kislánya.

A Pelican Waste & Debris cég közleményt adott ki az esettel kapcsolatban, melyben kiemelték, hogy a dolgozók a világjárvány idején is mennyire lelkiismeretesen és szakszerűen végzik a dolgukat, és nem csak a szemétszállításban lehet rájuk számítani - mint a legutóbbi példa is mutatja, most megmentették egy kislány életét.

Forrás: ABC News
Kezdőfotó: Pixabay (illusztráció)
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja