Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Anyák napja
Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

23 évesen már 11 gyereke van, de még többet szeretne a fiatal milliomosfeleség - Ebből tízet béranya szült

A gyereknevelés csodás feladat, de nem könnyű, ezt minden édesanya tudja. Egy 23 éves orosz anyuka ennek ellenére úgy döntött, száz gyerekig meg sem áll! Jelenleg 11 gyereket nevelnek milliárdos férjével.

Szerző: Szülők Lapja | 2021-02-17.


A gyereknevelés csodás feladat, de nem könnyű, ezt minden édesanya tudja. Egy 23 éves orosz anyuka ennek ellenére úgy döntött, száz gyerekig meg sem áll!

A 23 éves Christina Ozturknek és szállodatulajdonos párjának már 11 gyermeke van, ebből a legidősebbet Christina szülte, míg a többi gyermeket béranyák hoztak világra.

Szerelem volt első látásra
Golip Ozturkkel egyedülálló édesanyaként ismerkedett meg Batumi városában, amit a grúz Las Vegasként is emlegetnek - és mint elmondta, bár férje sokkal idősebb, mint ő, de szerelem volt első látásra, a férfi a "mentora, vezetője, és hercege egyszemélyben".  

23 évesen már 11 gyereke van ennek a fiatal nőnek, de még többet szeretne - Ebből tízet béranya szült

- Christina olyan nő, amilyennek mindig is elképzeltem a leendő feleségemet. Egy csiszolatlan gyémánt, tiszta és nemes szívű - áradozott párjáról a milliárdos is.

Legalább 100 gyereket terveznek együtt
Kapcsolatuk hamar komolyra fordult, Christina a kislányával, Vikával hamarosan a férfihez költözött, és belevágtak a nagycsalád-projektbe. Bár eredetileg a fiatal feleség évente szeretett volna egy-egy gyermeket szülni, rájöttek, hogy így nem tudnak annyi gyermeket nemzeni, amennyit szeretnének, ezért végül a béranyaság mellett döntöttek - ez egyébként teljesen legális Grúziában.

Genetikailag ők a szülők
Egy béranyának mindennel együtt 8000 eurót fizetnek, és egy klinikán keresztül intézik az egészet. Christina és Golip genetikailag valóban a gyerekek szülei, de a várandósságot olyan nőkre bízzák, akiket maguk választanak ki a jelentkezők közül - csak olyan béranyától akarnak gyereket, aki fiatal, már van saját gyermeke, és nincs semmilyen betegsége vagy káros szokása.

Jelenleg 10 béranyától született csecsemőt nevelnek, plusz Christina hatéves kislányát - Golipnak is vannak gyermekei, de ők már felnőttek.

23 évesen már 11 gyereke van ennek a fiatal nőnek, de még többet szeretne - Ebből tízet béranya szült

Korábban arról beszéltek a közösségi médiában, hogy legalább 100 gyereket szeretnének, de azért Christina most már óvatosabban nyilatkozik és azt állítja, bár továbbra is céljuk, hogy övék legyen a "világ legnagyobb családja", ezt a számot csak úgy hasraütésre mondták.

Nehezebb a nevelésük, mint gondolta
Mint hozzátette, most egy kis ideig nem vállalnak újabb gyereket, megvárják, amíg a picik kicsit nőnek, mert a 10 csecsemőről való gondoskodás nehezebb feladatnak bizonyul, mint amilyennek előzetesen gondolta.

A család életét egyébként az Instagramon is követheted, Batumi Mama néven Christina gyakran posztol az életükről.

Forrás: Unilad
Fotók: Instagram/batumi_mama
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja