Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

50 évesen anya lett Naomi Campbell - Ezzel a fotóval tudatta az örömhírt

A szupermodell az Instagram oldalán jelentette be az örömhírt, bár sokat nem árult el a kicsiről, vagy arról, hogy milyen módon vált valóra az álma.

Szerző: Szülők Lapja | 2021-05-21.


A szupermodell az Instagram oldalán jelentette be az örömhírt, bár sokat nem árult el a kicsiről, vagy arról, hogy milyen módon vált valóra az álma.

Naomi Campbell egyike az ikonikus, kilencvenes évekbeli szupermodelleknek - ám míg Claudia Schiffer, Linda Evangelista vagy Cindy Crawford már régóta élvezik az anyaság örömeit, addig ez Naominél még váratott magára.

Pár napja jelentette be az örömhírt
Egészen mostanáig, a május 22-én az 51. születésnapját ünneplő sztár ugyanis a napokban egy kedves fotóval tudatta az Instagram oldalán, megérkezett az életébe a csoda, egy gyönyörű kislány személyében, aki őt választotta anyukájának.

50 évesen anya lett Naomi Campbell - Ezzel a fotóval tudatta az örömhírt

Cikkünk a hirdetés után folytatódik

vonal

A képen nem sok látszik, csak a modell keze, illetve egy kislány apró lábai, mellette pedig Naomi Campbell szívmelengető szavai:

"Annyira megtisztelő, hogy ez a csodás lélek az életem része lett, nem is tudom szavakkal leírni azt a köteléket, mely most már ehhez az angyali kis teremtményhez köt örökre. Nincs ennél nagyobb szeretet a világon."

A szupermodell sosem beszélt arról, hogy babát várna, így elképzelhető, hogy vagy örökbefogadta a picit, vagy béranyával született gyermeke. Már egy ideje foglalkoztatta az anyaság gondolata, még 2017-ben azt nyilatkozta az Evening Standardnak, hogy nagyon sokat gondol a gyerekvállalásra, de szerencsére a tudomány már annyira fejlett, hogy bármikor anyává válhat, amikor csak akar.

Forrás, fotók: Instagram/Naomi, Vogue
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Hivatalos ügyek

"Az a célunk, hogy könnyebb legyen a családoknak" - Interjú Novák Katalinnal az Otthonteremtési programról

vissza vissza