Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Büntetésből az autóba zárta és a tűző napon hagyta hatéves kislányát egy anya Vácon, majd vásárolni ment

Büntetésből bezárta az autóba, és a tűző napon hagyta hatéves kislányát egy anya egy váci hipermarket parkolójában, majd elment bevásárolni - a rendőrség eljárást indított ellene.

Szerző: Szülők Lapja | 2021-06-28.


Büntetésből bezárta az autóba, és a tűző napon hagyta hatéves kislányát egy anya egy váci hipermarket parkolójában, majd elment bevásárolni - a rendőrség eljárást indított ellene.

Bár több szemtanúja is volt az esetnek a parkolóban, és egy videó felkerült az internetre, feljelentést vagy bejelentést senki nem tett az ellen az anya ellen, aki magára hagyta a lányát egy autóban még június 11-én. Mint a rendőrség hivatalos honlapján írják, a jármű egy árnyék nélküli, napsütötte parkolóhelyen állt akkor, amikor a kinti hőmérséklet legalább 25,5 °C volt.

Olvasd el ezt is!
Ezért ne hagyd a gyereket egyetlen percre se az autóban - Már 20 fokos kinti hőmérséklet is végezetes lehet »


A rendőrség a történtekről végül a videó alapján szerzett tudomást, a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított kiskorú veszélyeztetése bűntettének megalapozott gyanúja miatt.A 41 éves anya a kihallgatásán elismerte, valóban egyedül hagyta gyermekét, elmondása szerint előzőleg összevitatkoztak, lánya duzzogott és nem akart vele menni egy üzletbe, erre adott neki egy fél literes ásványvizet, rázárta a kocsit és ott hagyta.

Szerinte ugyan 5-10 percnél többet nem töltött tőle távol, és belátta, hogy hiba volt ezt tennie, de szerinte bűncselekményt nem követett el tettével.

Forrás: Police.hu
Fotó: Freepik/wirestock (illusztráció)

vonal vonal

OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Hírek, érdekességek

Családtámogatási Kalkulátor: Keress rá, milyen támogatásokra vagy jogosult! - Csok, Babaváró, Szja-visszatérítés, Otthonfelújítási támogatás

vissza vissza