Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

A hónap legcukibb fotója: Elszökött a kispingvin az állatkertből, a rendőrök találták meg Sanyit, a kalandort

Bár a rendőrség hivatalos Facebook-oldalán többnyire komoly ügyekkel találkozhatnak az olvasók, a március 9-ei, szerdai napon egy egészen különleges poszt jelent meg náluk.

Szerző: Szülők Lapja | 2022-03-10.


Bár a rendőrség hivatalos Facebook-oldalán többnyire komoly ügyekkel találkozhatnak az olvasók, a március 9-ei, szerdai napon egy egészen különleges poszt jelent meg a BRFK Információs Portálon.

"Nem mindennapi szökevényt kaptak el és tettek hűvösre kollégáink a főváros egyik forgalmas útján. A zuglói rendőröket ritkán látott szabálytalan közlekedő fogadta a Dózsa György úton, ahol a járőrautó elé a szabályokra fittyet hányva totyogott ki egy pingvin.

A hónap legcukibb fotója: Elszökött a kispingvin az állatkertből, a rendőrök találták meg Sanyit, a kalandort

A rendőrök és a velük közös szolgálatot ellátó zuglói polgárőrök a hajnali sétához kedvet kapó kalandor befogásának idejére megállították a járműforgalmat az úton, majd óvatosan megfogták a madarat és egy takaróba csavarták." - írták a posztban, és pár cuki fotót is mellékeltek a szökevényről, aki nem volt más, mint a Fővárosi Állatkert egyik pingvinje, Sanyi.A rendőrök értesítették is az állatkertet, de előtte azért lefotózkodtak Sanyival, a féléves pápaszemes pingvinnel, hiszen nem mindennap futhatnak össze a hajnali utcán egy ilyen állattal.

Forrás, fotó: Facebook/BRFK

vonal

OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja