Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Motoros rendőri felvezetéssel vittek kórházba egy lázas ukrán kisbabát Budapesten - Az apuka kérte a rendőrök segítségét

Motoros járőr segítségét kérte egy ukrán édesapa, akinek megbetegedett a kisbabája, a járőr megkülönböztető jelzést használva vezette fel a lázas csecsemő családját a kórházba.

Szerző: Szülők Lapja | 2022-03-25.


Motoros járőr segítségét kérte egy ukrán édesapa, akinek megbetegedett a kisbabája, a járőr megkülönböztető jelzést használva vezette fel a lázas csecsemő családját a kórházba, írják a rendőrség hivatalos weboldalán.

A police.hu híre szerint március 24-én délután kimerült, aggódó apuka lépett oda Budapest 14. kerületében, a Kacsóh Pongrác úton egy, a Speedmarathon sebességmérési akcióban résztvevő közlekedési járőrhöz.


(illusztráció)

Belázasodott a hat hónapos kisbabájuk
A férfi elmondta, hogy több napja nem pihent, mivel családját menekítette Ukrajnából, és az utazásuk során kisebbik gyermekük belázasodott. A szülők kórházba akarták vinni a hat hónapos csecsemőt, de helyismeret hiányában eltévedtek.

A kétségbeesett családon a budapesti rendőr azonnal segített; motorjával megkülönböztető jelzést használva elvezette az ukrán család autóját a Bethesda Gyermekkórházhoz, ahol a csecsemőt az orvosok azonnal el is látták.

Forrás: Police.hu
Fotó: Instagram/police_hu

vonal vonal vonal vonal

OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Hírek, érdekességek

Családtámogatási Kalkulátor: Keress rá, milyen támogatásokra vagy jogosult! - Csok, Babaváró, Szja-visszatérítés, Otthonfelújítási támogatás

vissza vissza