Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Elhunyt Cristiano Ronaldo kisfia! - "Ez a legnagyobb fájdalom, amit egy szülő érezhet"

Elhunyt Cristiano Ronaldo újszülött kisfia, a szomorú hírt a portugál sztárfocista az Instagram oldalán közölte követőivel.

Szerző: Szülők Lapja | 2022-04-19.


Elhunyt Cristiano Ronaldo újszülött kisfia, a szomorú hírt a portugál sztárfocista az Instagram- és a Facebook-oldalán közölte követőivel egy közös közleményben párjával, Georgina Rodríguezzel.

Cristiano Ronaldo barátnője ikreknek adott életet, de mint a közleményből kiderül, csak a kislány maradt életben a szülés után, a kisfiú meghalt.

"A legnagyobb szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy drága újszülött kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb fájdalom, amit egy szülő érezhet. Csak a kicsi lányunk megszületése ad nekünk erőt, hogy ezt az időszakot némi reménnyel és boldogsággal éljük meg - írták közös közleményükben a sztár hivatalos közösségi oldalain, hozzátéve, hogy köszönetet mondanak az orvosoknak és nővéreknek, továbbá hogy mindenkit arra kérnek, tartsák tiszteletben a magánéletüket ezekben a nehéz időkben.

Ehunyt Cristiano Ronaldo kisfia! -

Georgina Rodriguezzel már évek óta együtt vannak, 2017-ben született meg kislányuk, Alana Martina. A portugál sztárfocista többszörös édesapa: első gyermeke 2010-ben látta meg a napvilágot, majd 2017-ben ikrei lettek - mindhárom gyermeke béranyától.

Forrás, fotó: Facebook/Cristiano Ronaldo

vonal

OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja