Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Karácsony
Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Dugóban veszteglő kismamánál indult meg a szülés az M3-as autópályán - Így született meg a kis Vencel

Az autópályán indult be a szülés egy kismamánál - szerencsére a motoros rendőrök kivezették a dugóból és még időben beértek egy fővárosi kórházba.

Szerző: Szülők Lapja | 2022-06-02.


Az autópályán indult be a szülés egy kismamánál - szerencsére a motoros rendőrök kivezették a dugóból és még időben beértek egy fővárosi kórházba, adta hírül a BRFK a Facebook-oldalán.

Mint írják, motoros rendőrök siettek a fővárosi csúcsforgalomban veszteglő kismama segítségére, akinek kisfia úgy döntött, hogy nem vár tovább az araszoló kocsisorban, ő bizony világra jön, dugó ide vagy oda.

Salgótarjánból indultak egy fővárosi kórházba
Szülei Salgótarjánból indultak el reggel a fővárosi kórházba, ám a csöppség az M3-as autópálya bevezető szakaszánál már türelmetlenül ki szeretett volna bújni anyukája pocakjából.

A pár kétségbeesetten hívta a rendőrség ügyeletét, hogy az édesanyánál megindult a szülés és sürgősen orvosi segítségre van szüksége.


Fenyvesi Judit r. főtörzsőrmester és Bercsényi László r. zászlós - Fotó: Facebook/BRFK

Motoros rendőrök vezették fel őket
Az ügyeletes a gyorsaság fontosságát felmérve motoros rendőröket küldött, akik a tömött kocsisorban megtalálták az autót, majd megkülönböztető jelzéssel átvezették a fővároson a házaspárt. Végül négy perc alatt oda is értek a házaspárral a 6. kerületi kórházhoz, ahol az orvosok már várták az anyukát.

A kalandos út után nem telt bele egy óra, és Vencel már anyukája karjában nyugtázta elégedetten a napot. A rendőrség értesülései szerint mind az édesanya, mind pedig az újszülött kisfiú jól vannak.

Forrás: Facebook/BRFK Budapesti Rendőrfőkapitányság
Kezdőfotó: Pixabay (illusztráció)OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Hírek, érdekességek

Életmentő kézikönyv szülőknek: Mit tegyél, ha a gyermeked megbetegszik vagy baleset éri?

vissza vissza