Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Rendőrség: Megtalálták a Balatonban eltűnt két tinédzser fiú holttestét - Szombat óta keresték őket

Az egyik fiatal holttestét a balatonaligai vízterületen vették észre egy csónakból. Ettől a helyszíntől nem messze a vízirendőrök megtalálták a másik fiatal holttestét is.

Szerző: Szülők Lapja | 2022-06-07.


Megtalálták annak a két fiúnak a holttestét kedden délelőtt, aki június 4-én, szombat este merült el a Balatonban - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI megkeresésére.

Három napja történt a tragédia
Orbán Zoltán elmondta, az egyik fiatal holttestét a balatonaligai vízterületen vették észre egy csónakból. Ettől a helyszíntől nem messze a vízirendőrök megtalálták a másik fiatal holttestét is. Jelenleg tart a partra szállításuk.

Rendőrség: Megtalálták a Balatonban eltűnt két tinédzser fiú holttestét - Szombat óta keresték őket

Hárman mentek úszni, csak egy fiú élte túl
Mint arról az MTI korábban beszámolt, szombat este két fiú Balatonaliga partjaitól 300-350 méterre elmerült a vízben. Harmadik társukkal együtt indultak be úszni a Balatonba, és már kifelé tartottak egy szörfdeszkába kapaszkodva, amikor ketten elmerültek. A harmadik fiatalnak egy csónakos segített partra jutni, miután meghallotta a segélykiáltásait. A rendőrség és a vízirendészet azonnal megkezdte a kutatást az eltűnt fiatalok után szonárral.

A szóvivő - pontosítva a korábbi adatokat a fiúkról - elmondta, hogy mindkét áldozat 17 éves volt, az egyikük bódvalenkei, a másikuk tornanádaskai.

A fiatalok elmerülése idején nem volt érvényben viharjelzés. Idegenkezűség nem merült fel, így az ügy kivizsgálása közigazgatási hatásági eljárás keretében zajlik - közölte a szóvivő.

Munkát vállalni mentek a Balatonhoz
A Bors információi szerint a bódvalenkei Szabolcs és Béla a pár kilométerrel arrébb élő unokafivérükkel, Dáviddal indult a Balatonra múlt hétfőn, mivel a környéken találtak munkát, és úgy gondolták, akkor már megmártóznak a tóban. Kifelé azonban már csak Bélának sikerült eljutnia a partig.

Forrás: MTI, Borsonline
Fotó: MTI (illusztráció)OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja