Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Buszban felejtett kislány: Még mindig az intenzív osztályon küzdenek a 4 éves Inez életéért, akit az óvodabuszban hagytak

Még mindig életveszélyes állapotban fekszik a debreceni kórház intenzív osztályán az a 4 éves kislány, akit nyolc órára az óvodabuszban felejtettek kedden.

Szerző: Szülők Lapja | 2022-06-09.


A Blikk úgy tudja, még mindig életveszélyes állapotban fekszik a debreceni kórház intenzív osztályán az a 4 éves kislány, akit nyolc órára az óvodabuszban felejtettek kedden.

Mint ismeretes, Inezt egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtették június 7-én, kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá - idézte az MTI a szoljon.hu-t. Körülbelül reggel fél 8-tól délután 3-ig volt a kislány egyedül a 14-17 fő szállítására alkalmas kisbuszban, ha pedig kiabált is segítségért, senki nem hallotta és nem is láthatták a lesötétített ablakok miatt.

- Aznap ráadásul pokoli meleg volt, talán 50 fokos is lehetett a busz, amikor a nap a legerősebben tűzött - mesélte a család egyik ismerőse a Blikknek.

Életveszélyes állapotban vitték a kislányt kórházba
Kardos József, az OMSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei vezető mentőtisztje akkor az MTI-nek megerősítette: a mentők a kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vitték kórházba, Debrecenbe.

Buszban felejtett kislány: Még mindig az intenzív osztályon küzdenek a 4 éves Inez életéért, akit az óvodabuszban hagytak

A megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel azt közölte, hogy még aznap eljárást indított a Karcagi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt, és egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

A nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség egyéb információt egyelőre nem ad a történtekről.

Szomorú, friss hír: a Blikk információi szerint a négyéves kislány szervezete feladta a harcot, és a kórházban elhunyt. A kis Inez halálhírét a szülők is megerősítették a lapnak. 
Őszinte részvétünk a családnak.


Forrás: MTI, Blikk
Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat (illusztráció)OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Gyermekprogramok

Dinók, játszóház, labirintus, aligátorok, rájasimogatás - Felejthetetlen gyereknapi élményekkel leptek meg húsz gyermeket

vissza vissza