Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Késsel szúrta meg osztálytársát egy középiskolás fiú Budapesten - Az iskola közleményt adott ki a történtekről

A Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum (BGSZC) Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum közleményben tudatta: a megszúrt fiú 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Szerző: Szülők Lapja | 2022-10-10.

Ez a cikk 351 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.


Késsel támadt osztálytársára egy középiskolás Budapesten, a sérültet kórházba vitték - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság október 10-én, hétfőn a police.hu oldalon.

Könnyebb sérülést szenvedett a megszúrt fiú
A Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum (BGSZC) Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum - ahol a késelés történt - közleményben tudatta: a megszúrt fiú 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrség az intézményt nem nevezte meg, csak annyit közölt, hogy az I. kerület egyik középiskolájában történt a bűncselekmény hétfőn reggel 9 óra 20 körül.A sérültet a mentők kórházba vitték, a késelőt a helyszínen elfogták.

Nem volt előzménye a történteknek az iskola szerint
A Budapesti Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt indított nyomozást, a feltételezett elkövető elszámoltatása folyamatban van - írták.
 
A BGSZC MTI-hez eljuttatott közleménye szerint "az esetnek semmilyen előzménye nem volt".

A sértett tanuló 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrség vizsgálja az ügyet, az intézmény igazgatója a tantestületet és a diákokat is iskolagyűlésen tájékoztatta a történtekről. A tanulókkal szükség esetén iskolapszichológus foglalkozik - tudatta az iskola, ahol a késelés történt.

Forrás: MTI
Fotó: Google MapsOLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja