Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

35 méter mély lyukba zuhant egy 10 éves kisfiú, küzdenek az életéért - Nem tudják, hogyan eshetett bele

Egy hídépítkezésen fúrt 35 méter mély, üreges betonoszlopba esett egy 10 éves kisfiú Vietnamban, szombat óta próbálják kimenteni, de eddig sajnos nem sok sikerrel.

Szerző: Szülők Lapja | 2023-01-02.


Egy hídépítkezésen fúrt 35 méter mély, üreges betonoszlopba esett egy 10 éves kisfiú Vietnamban, szombat óta próbálják kimenteni, de eddig sajnos nem sok sikerrel.

A fiú, Ly Hao Nam állítólag társaival hulladékvas után kutatott egy Dong Thap tartománybéli hídépítkezés területén, amikor belezuhant a 35 méter mély, és mindössze 25 centi széles lyukba, segélykiáltásaira szombaton lettek figyelmesek.Nem tudják, milyen állapotban van
Azóta mindenféle módon próbálják kimenteni, a mentőszolgálat január 2-án, hétfőn egy kamerát is leeresztett szűk résbe, de nem tudták meghatározni a gyerek helyzetét, nem kaptak választ tőle.

Dong Thap tartomány közlekedési hivatalának illetékese azt mondta, nem is tudják elképzelni, hogyan eshetett bele a fiú az oszlop rendkívül szűk résébe.Nehezítettek a körülmények
A helyi média beszámolója szerint a mentők oxigént pumpáltak az oszlopba és darukkal, munkagépekkel próbálták kiemelni, de eddig nem sikerült. A talajt is meglazították körülötte, de ettől az oszlop megdőlt, ami tovább nehezíti a mentést.

- Megtesszük, amit tudunk, de sajnos egyelőre nincs információnk a fiú állapotáról - árulta el a mentés egyik résztvevője az AFP hírügynökségnek telefonon.Vietnam miniszterelnöke, Pham Minh Chinh hétfőn arra szólította fel a szövetségi szintű mentőegységeket, hogy csatlakozzanak a helyiekhez a fiú megmentése érdekében.

Tavaly februárban egy 5 éves marokkói kisfiú esett egy 35 méter mély kútba, sajnos őt nem sikerült megmenteni - itt írtunk az esetről bővebben »

Forrás: MTI, BBC
Fotó: Youtube képernyőfotóOLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja