Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Inárcsi tragédia: Belehalt az égési sérülésekbe az a 10 hónapos csecsemő, akit túl forró vízben fürdettek meg

Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz a rendőrség, miután elhunyt egy 10 hónapos csecsemő. A gyermeket a nevelőszülei forró vízben fürdették, a kicsi annyira megégett, hogy másnap belehalt a sérülésekbe.

Szerző: Szülők Lapja | 2023-01-04.


Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság, miután még 2022 decemberében elhunyt egy 10 hónapos csecsemő, értesült az RTL Híradó.

A gyermeket a nevelőszülei olyan forró vízben fürdették, hogy a kicsi súlyos égési sérüléseket szenvedett. Bár kórházba szállították, de másnap belehalt a sérülésekbe. A rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki a nevelőapát.Kiemelték a családjából, és a rokonoknál helyezték el
A 10 hónapos csecsemő egy mélyszegénységben élő hatgyermekes miskolci családból került a nevelőszülőkhöz - a család rokonaihoz azt követően, hogy decemberben rá és eredeti családjára szakadt a házuk teteje.

A család Erdei Sándor Zsolt önkormányzati képviselő segítségével végül szükséglakáshoz jutott, ám a csecsemőt kiemelték a családból és az Ináncson élő rokonoknál helyezték el.

Fotó: Pixabay (illusztráció)


OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Gyermekprogramok

Szuper húsvéti programok az egész családnak: állatsimogató, pónilovaglás, bábelőadások, kerti vasutazás

vissza vissza