Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Hirdetés

Ingyenes tavaszi megújulás a Camponában

A Camponában a család minden tagja kikapcsolódhat, mert az élmény itt mindenkit körbevesz.

Szerző: Szülők Lapja | 2023-04-04.


Van, ami örök és állandó. Ilyen a természet körforgása, és még valami. A női gardróbok átalakulása a tavaszi-nyári időszak előtt. Ki ne szeretne trendi és divatos lenni? Ehhez azonban nem elég átvizsgálni a ruhatárat.

Minden nő tudja, hogy ide összehangolt stratégia kell, ami hétköznapi nyelvre lefordítva annyit jelent, hogy félnapos bevásárló túrát kell szervezni. Egy ilyen programért a nők képesek lelkesedni, de a család többi tagja már nem biztos, hogy körtáncot lejt örömében a második bevásárlással töltött óra után. Vagy mégis?

A család minden tagja talál élményt a Camponában
A Camponában a család minden tagja kikapcsolódhat, mert az élmény itt mindenkit körbevesz. Amíg az anyukák a legújabb divatkollekcióval szemeznek, addig az apukáknak és a gyerekeknek sem kell unatkoznia.

Ingyenes tavaszi megújulás a Camponában

A Tropicariumban cápákkal, aligátorokkal, egzotikus hüllőkkel, kétéltűekkel, kis majmokkal, madarakkal és több ezer színes halfajjal ismerkedhetnek meg.

A játszóházban minden gyerek megtalálja a kikapcsolódáshoz szükséges játékokat.

A 11 termes mozikomplexum műsorában pedig mindig található olyan film, ami az egész családnak szórakoztató kikapcsolódást nyújthat.

Aki ennél aktívabb szórakozásra vágyik, annak a Dreamlandben a helye, ahol felejthetetlen élményeket kínál az időpontfoglalás nélkül látogatható tükörlabirintus, A félelem útvesztője.

Ingyenes tavaszi megújulás a Camponában

Lezárt Zónának hívják azt a szabadulószobát, amelyben a játékosok egy speciális Android-alkalmazáson keresztül kapják a feladatokat: a játék 60 percig tart, ez idő alatt kell megmenteni világunkat a csernobili zóna veszélyeitől.

Ha áprilisban vásárolsz, visszanyerheted a költés összegét!
És hogy ez a tavasz tényleg emlékezetes legyen, arról egy szuper nyereményjáték is gondoskodik. Aki a Camponában vásárol április 3. és április 30. között, az visszanyerheti költése teljes összegét, így ezen a tavaszon még inkább élmény lehet a shoppingolás.Az aktuális kampány keretében, aki legalább 5000 és legfeljebb 200.000 Forint értékben vásárol, annak csak fel kell töltenie a blokkot a campona.hu aloldalára, és jó esélye nyílik arra, hogy vásárlását a bevásárlóközpont állja.

Jöhet egy kompromisszummentes nap a divat, a dizájn és a családi programok jegyében? Részletek a Campona weboldalán.

[Támogatott tartalom]


OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja