Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Karácsony
Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Szörnyű részletek derültek ki a pécsi kisfiú halálával kapcsolatban - anyja kínozta halálra

Az egész országot megrázta a pécsi gyermekgyilkosság híre, a 3 éves Eriket saját anyja bántalmazta olyan súlyosan, hogy a kisfiú belehalt a sérüléseibe.

Szerző: Szülők Lapja | 2023-10-21.


Tegnap írtuk meg, hogy Pécsett egy 3 éves kisfiút holtan találtak, és feltételezések szerint az édesanya volt felelős a gyermek haláláért.
Azóta bebizonyosodott, hogy valóban a saját anyja ölte meg a kis Eriket. A rendőrség közleménye szerint őrizetbe vették a kisfiú anyját és a nevelőapját is.

A Blikk szörnyű részletekeről számolt be, miszerint a 28 éves ő csütörtök este olyan súlyosan bántalmazta a gyermeket, hogy másnapra belehalt a sérülésekbe. A kisfiú nevelőapja – a nő 23 éves élettársa – látta, hogy azonnali segítségre lenne szükség, de nem hívott mentőt, pedig ezzel még megmenthette volna a 3 éves gyermek életét.
Az őrizetbevétel idején a környéken lincshangulat uralkodott, a környékbeli lakók meg akarták verni O. Irma Katalint. 

Az anyja megverte, az élettárs nem hívott segítséget
Mint írják koponyasérülések, bevérzések, és bántalmazás nyomok voltak rajta, és ezek, valamint a segítségnyújtás hiánya vezettek a kisfiú halálához. Az anyja volt, aki megverte, az élettárs pedig elmulasztotta a segítségnyújtást, elfogadta, hogy a kis Erik rossz volt, az anyja megbüntette, és most alszik.

A kórházban hagyta a születése után, csak 10 hónapja vette magához
A gyilkossággal gyanúsított anya unokatestvére azt nyilatkozta a Blikknek, hogy O. Irma Katalin nemrégiben a közösségi médiában posztolt róla, hogy agyonüti a kisfiút, mert hisztizett.
A nő szerint a nem etette, kínozta, és most saját magát hibáztatja amiatt, hogy nem lépett hamarabb.

Drogozott az anya és az élettárs is a szomszéd szerint
A szemben lakó Sallai Zoltán azt nyilatkozta az újságírónak, hogy soha nem látta, szerinte rejtegette az anya és az élettársa. Bár gyakran előfordult, hogy dulakodás hangjai szűrődtek ki a házból, arra egyáltalán nem gondolt, hogy a kisfiút bántalmazzák. Állítása szerint mindketten drogoztak.

Az otthonban szerették, gondoskodtak róla, míg az anya magához nem vette
Egy másik szomszéd szerint az otthonban jó dolga volt, ott a gondozónő szeretgette, ápolta, míg a saját anyja rendszeresen bántotta.

A szomszédok részletes beszámolói a Blikk oldalán érhetőek el.

A rendőrség mindkét nevelőt őrizetbe vette, kezdeményezték a letartóztatásukat. O. Irma Katalin a fogvatartás idejére különleges védelmet fog kapni, mivel a gyerekgyilkosokat még a bűnözők is kivetik maguk közül, rendszeresen bántalmazzák fizikailag és pszichikailag is őket. 


Fotó: Freepik
Forrás: police.hu és Blikk

vonal

[x] hirdetés

vonal
vonal
hirdetés

Tündéri versek és mondókák a baba öltöztetéséhez, fürdetéséhez, játékhoz, altatáshoz
Kattints ide >>

[x] hirdetés

vonal

OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Betegségek

Mert az ő egészsége a legfontosabb… (x)

vissza vissza