Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Eltűnt egy 11 éves kislány Budapesten! Csütörtök délelőtt óta nem tudni, hol lehet - A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A 11 éves kislány 2019. augusztus 8-án, csütörtökön délelőtt ment el csepeli otthonából, a térfigyelő kamerák szerint farmer rövidnadrágban, fehér pólóban, fekete felsőben és világos papucsban ment el, egy kisebb, valamint egy nagyobb méretű piros bőrönd volt nála.

Szerző: Szülők Lapja | 2019-08-09.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 11 éves Nagy Dorottya ügyében.

Csütörtök délelőtt tűnt el
A rendelkezésre álló adatok szerint a 11 éves kislány 2019. augusztus 8-án, csütörtökön délelőtt ment el csepeli otthonából. A bejelentést a gyermek édesanyja tette, mert amikor a munkahelyéről felhívta, a kislány nem vette fel a telefont, és amikor hazaért, már nem találta otthon gyermekét.

Bőröndöt is vitt magával
A kislányt a rendőrök jelenleg is keresik, aki egy térfigyelő kamera felvétele szerint egy farmer rövidnadrágban, fehér pólóban, fekete felsőben és világos papucsban ment el otthonról. Nagy Dorottyánál egy kisebb, valamint egy nagyobb méretű piros bőrönd van. Elképzelhető, hogy Nagy Dorottya egy 15 év körüli fiú társaságában van.

eltűnt

A 11 éves gyerek körülbelül 158 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű, és hosszú barna hajú.

Így segítheted a keresést!
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Nagy Dorottya felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Frissítés!
Az Eltűnt Személyek Keresése Facebook-oldal szerint annyit sikerült eddig kideríteni, hogy a kislány a TikTok oldalon megismerkedett állítólag egy 15 éves Szlovákiai fiúval, akinek a neve Kiss Krisztián, és valószínű ő csalhatta el a kislányt. Elképzelhető, hogy a fiú feljött Pestre a kislányért, mivel Dorottya se pénzt, se iratokat nem vitt magával, és telefon sincs nála. Szülei próbálták tiltani a kislányt a fiútól, de most úgy néz ki, a szülőket kijátszva mégis megszökött otthonról. Lehetséges, hogy tömegközlekedéssel Szlovákia irányába tart vagy tartanak.

Forrás, fotó: Police.hu (amennyiben a link megnyitásakor az oldal hibát dob, akkor valószínűleg megtalálták a kislányt, és lekerült a közlemény a rendőrség weboldaláról)
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja