Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Termékvisszahívás: Fulladást okozhat ez az előke, ne használjátok! - Erre figyelmeztet a népszerű áruházlánc

Az IKEA visszahívja a MATVRÅ, kék/piros, 2 db-os előkét, mivel lenyelhető darabokat tartalmaz, amelyek fulladást okozhatnak.

Szerző: Szülők Lapja | 2019-09-30.

Ez a cikk 116 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.


Az IKEA visszahívja a MATVRÅ, kék/piros, 2 db-os előkét, mivel lenyelhető darabokat tartalmaz, amelyek fulladást okozhatnak, közölte az IKEA a honlapján.

A képen látható kék/piros előkékre vonatkozik
A cég arra kér minden vásárlót, aki MATVRÅ kék/piros, 2 db-os előkét vásárolt, hogy a terméket ne használja tovább, és haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi IKEA áruházzal.

Az IKEA arra kéri minden vásárlóját, hogy haladéktalanul vigye vissza a terméket bármelyik IKEA áruházba, ahol azonos funkciójú, más termékre cserélheti vagy visszakaphatja a termék teljes vételárát. A visszavételhez nincs szükség a vásárlást igazoló nyugtára.

Figyelem, termékvisszahívás: Fulladást okozhat ez az előke, ne használjátok! - Erre figyelmeztet a népszerű áruházlánc

Lejöhet róla a patent, ami fulladást okozhat
- Tudomásunkra jutott, hogy ha a gyerekek a patentnél fogva húzzák meg az előkét, felmerülhet a kockázata annak, hogy a patent lejöhet. Vásárlóink biztonsága kiemelt fontosságú az IKEA számára, ezért is döntöttünk úgy, hogy elővigyázatosságból visszahívjuk a 2 db-os, kék/piros MATVRÅ előkét. Az azonos nevet viselő termék, a MATVRÅ gyümölcs-/zöldségmintás, zöld-sárga előkék használata biztonságos, mivel azok eltérő anyagból és más kialakítással készültek - emelte ki Emelie Knoester, az IKEA of Sweden Business Area Managere.

A MATVRÅ előke bármelyik IKEA áruházba visszavihető, ahol más termékre cserélhető, vagy a vásárló visszakaphatja a teljes vételárat. Ehhez nem szükséges bemutatni a vásárlást igazoló nyugtát.

Forrás, fotó: IKEA
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

 

hirdetés

[x] hirdetés


OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja