Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Karácsony
Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Adóbevallás 2022: Közeleg a határidő, tovább lesznek nyitva a NAV ügyfélszolgálatok - Mutatjuk, hova mehetsz

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) fővárosi és megyei központi ügyfélszolgálatai a személyijövedelemadó-bevallás miatt 2022. május 16. és 20. között rendkívüli, hosszabb nyitvatartással várják az ügyfeleket.

Szerző: Szülők Lapja | 2022-05-12.

Ez a cikk 201 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) fővárosi és megyei központi ügyfélszolgálatai a személyijövedelemadó-bevallás miatt 2022. május 16. és 20. között rendkívüli, hosszabb nyitvatartással várják az ügyfeleket - közölte az adóhatóság az MTI-vel.

Ismertetik, hogy a fővárosban 4 helyen:
- IX. kerület, Vaskapu utca 33-35.,
- XIII. kerület, Dózsa György út 128-130.,
- XIII. kerület, Kresz Géza utca 13-15.,
- XIV. kerület, Gvadányi utca 69.
valamint a megyeszékhelyeken működő központi ügyfélszolgálatok 2022. május 16. és május 20. között, hétfőtől péntekig 8:30 perctől és 18:00 óráig lesznek nyitva.

Adóbevallás 2022: Közeleg a határidő, tovább lesznek nyitva a NAV ügyfélszolgálatok - Mutatjuk, hova mehetsz

Hol lehet tájékoztatást kérni az adóbevallással kapcsolatban?
Felhívják a figyelmet arra, hogy a tervezetekkel kapcsolatban általános tájékoztatást lehet kérni előzetes regisztráció nélkül is az ingyenesen hívható NAV Infóvonalán, a 1819-es telefonszámon. Az Infóvonal májusban hosszított nyitvatartással érhető el május 9. és 19. között 18 óráig, május 20-án pedig 20 óráig, azonban 16 óra után kizárólag a személyijövedelemadó-bevallással kapcsolatban kérhető segítség.

A tervezet jóváhagyásában, kiegészítésében, vagy akár a felajánlásban segítenek a NAV rövid tájékoztató videói, amelyek a NAV YouTube-csatornáján érhetők el - tájékoztatott a NAV.

Forrás: MTI


OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Hírek, érdekességek

Életmentő kézikönyv szülőknek: Mit tegyél, ha a gyermeked megbetegszik vagy baleset éri?

vissza vissza