Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Terhességi hízás hétről - hétre kalkulátor

Terhességi hízás kalkulátorunk megmutatja, hogy hogyan növekszik a kismamák súlya a várandósság alatt. Írd be a várandósság előtti súlyod, valamint azt a terhességi hetet, amelyikre kíváncsi vagy és a program megmutatja, hogy a kérdéses héten kb. hány kg leszel majd. Természetesen a súlyváltozás mértéke függ attól, hogy az áldott állapot előtt vékony, átlagos, vagy túlsúlyos voltál. Emiatt egy minimum, illetve egy maximum hízást is mutatunk.

Terhességi vizsgálatok

A vékonyabb kismamák a nagyobb súlynövekedést, míg a várandósság előtt súlyfölösleggel küzdő kismamák inkább a kisebb súlynövekedést vegyék figyelembe!Így használd a kalkulátort

Terhességi hízás

kalkulátorunk megmutatja, hogy hogyan növekszik a kismamák súlya a várandósság alatt. Írd be a várandósság előtti súlyod, valamint azt a terhességi hetet, amelyikre kíváncsi vagy és a program megmutatja, hogy a kérdéses héten kb. hány kg leszel majd. Természetesen a súlyváltozás mértéke függ attól, hogy az áldott állapot előtt vékony, átlagos, vagy túlsúlyos voltál. Emiatt egy minimum, illetve egy maximum hízást is mutatunk. A vékonyabb kismamák a nagyobb súlynövekedést, míg a várandósság előtt súlyfölösleggel küzdő kismamák inkább a kisebb súlynövekedést vegyék figyelembe!

AÍrd be a várandósság előtti súlyod, valamint azt a terhességi hetet, amelyikre kíváncsi vagy és a program megmutatja, hogy a kérdéses héten kb. hány kg leszel majd. Természetesen a súlyváltozás mértéke függ attól, hogy az áldott állapot előtt vékony, átlagos, vagy túlsúlyos voltál. Emiatt egy minimum, illetve egy maximum hízást is mutatunk. A vékonyabb kismamák a nagyobb súlynövekedést, míg a várandósság előtt súlyfölösleggel küzdő kismamák inkább a kisebb súlynövekedést vegyék figyelembe!

Ezt is olvasd el! Fontos!

TERHESSÉG HÉTRŐL-HÉTRE >> programunkban hétről-hétre megismerheted a kis Pocaklakód fejlődését és bemutatjuk, hogy milyen változások, illetve milyen vizsgálatok várnak Rád.

Összes cikk babavárás témában >>

Magzat méret kalkulátor >>

Könyvajánló a témában

POCAKOSNAPLÓ - 

A könyv megvásárolható a Szülők Lapja WEBÁRUHÁZÁBAN >> is!

Terhesség előtti súly:
Terhesség hete:

Kalkulátorok - Válasszon kalkulátoraink közül

Legnépszerűbb

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja