Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Egy parkban, a gyermekük előtt szexeltek

Egy kínai pár úgy gondolta, hogy egy nyilvános parkban, fényes nappal az unatkozó gyermekük előtt demonstrálják heves szerelmüket.

Szerző: Szülők Lapja | 2013-08-22.


Kínában, Xi'an város központjában található parkban estek egymásnak a szülők, mint lángoló szerelmük hajnalán. Nem zavarta őket, hogy egy nyílvános parkban vannak, fényes nappal, még csak el sem bújtak, de még unatkozó gyermekük is velük volt, aki nem értvén a dolgot elkezdett kíváncsiskodni és sürgetni szüleit, hogy menjenek haza.
 

 
Apuka, egy kőpadon ülve, szerelmesen vonta ölébe anyukát és utat engedtek heves ösztöneiknek, míg fiuk épp mellettük játszadozott. A fiúcska megunva a játékot kíváncsi lett, mit csinálnak a szülei...
Anyuka próbálta elhesegetni kíváncsiskodó fiát, aki édesanyja szoknyája alá próbált belesni, mi is történik. A szülőket persze ez sem akadályozta meg, hogy szerelmük, gyermekük előtt egy parkban beteljesedjen.

TGYÁS, GYED, GYES, KALKULÁTOR >>
 

vonal vonal

OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Hírek, érdekességek

Családtámogatási Kalkulátor: Keress rá, milyen támogatásokra vagy jogosult! - Csok, Babaváró, Szja-visszatérítés, Otthonfelújítási támogatás

vissza vissza