Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Szakértőink

Szakértő kereső

Foglalkozás szerint Név szerint

Dr. Matejka Zsuzsanna gyógyszerész - Gyógyszerész

szakértő fényképe Szakgyógyszerész és egészségügyi szakmanager, és jelenleg egy gyógyszertár szakmai vezetője vagyok.

Kiemelten foglalkozom a gyógyszerek hatásával, mellékhatásaival, ellenjavallataival, helyes adagolásával, a gyógyszerelési hibák kiszűrésével és kiküszöbölésével.

Ezen belül a fokozottan gyógyszerszedésre kényszerülő idősebb betegek személyre szóló gyógyszerbiztonsági ellenőrzését végzem, úgynevezett „emelt szintű gyógyszerészi gondozás” keretében. A személyes konzultációkat a gyógyszerkiadástól térben és időben elkülönítve tartom, kizárólag az alkalmazott készítmények hivatalos alkalmazási előírásainak figyelembevételével.
Vizsgálom a gyógyszerekkel együtt alkalmazott gyógyhatású termékek, étrend kiegészítők gyógyszerekkel való együtt alkalmazását is.Kérdések, válaszok

1. kérdés

KaszaKrisztina
15:48:00
2018-04-10
Kedves Dr. Matejka Zsuzsanna!

Nem a weblap témájában keresem Önt. Egy korábbi interjújába olvastam, hogy segít betegeknek eligazodni az egyes gyógyszerek egymásra történő lehetséges negatív hatásaiban, mivel sok esetben az orvosok nincsenek figyelemmel egyéb, a kollegák által felírt gyógyszerekre. Úgy sejtem, hogy 77 éves édesanyám esetében is ez állhat fent és kérdezem, hogy megkereshetnénk-e Önt ebben az ügyben. Elnézést, hogy ezt a felületet használom a kapcsolat felvételre.
Köszönettel: Kasza Krisztina
szakértő fényképe

Dr. Matejka Zsuzsanna gyógyszerész

Gyógyszerész

 

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja