Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Szakértőink

Szakértő kereső

Foglalkozás szerint Név szerint

Oreskó Renáta - gerincjóga-oktató

szakértő fényképe Első találkozásom a jógával a hosszú kapcsolatok kezdetére jellemző tipikus eset volt: annyira megijedtem tőle, hogy utána hónapokig kerültem az újabb kontaktust. Gondolkodóba ejtett, hogy mi ennek a mozgásformának a titka, hogyan ragadja meg egyszerre a testet-szellemet. Aztán egyszerűen csak rábíztam magam, nem keresve a miérteket, csupán jól éreztem magam benne. Saját tapasztalataimat és a jóga hagyományainak alapjait, a biztonságos gyakorláshoz elengedhetetlen anatómiai ismereteket végül a Mandala Jógastúdiók oktatói tanfolyama fésülte össze bennem, melynek sikeres elvégzése után csoportos órákat kezdtem tartani.

 A jóga ma is kikapcsolódást, feltöltődést, de egyben már fejlődést, folyamatos tanulást jelent: a gerincjóga mellett igyekszem tudásomat elmélyíteni a női egészség megőrzése és a jóga kapcsolatának témakörében.


Weboldal: http://renijoga.cafeblog.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/jogaegyszeruen

Cikkeim

Jóga stressz ellen, alvászavarra - Egyetlen gyakorlat alvás előtt, hogy végigaludd az éjszakát és pihenten ébredj

Nem tudod átaludni az éjszakát? Éjszaka többször is felkelsz? Soha nem tudod rendesen kialudni magad? Vedd fel ezt az egyetlen ászanát, ezt a speciális jógatesthelyzetet valamivel alvás előtt, hogy pillanatok alatt oldani tudd a felgyülemlett stresszt, és hogy reggel pihenten ébredj. Még ma próbáld ki!

Szerző: Oreskó Renáta | 2016-05-11

tovább a cikkre

Gyerekjóga - A jóga 7 jótékony hatása a babákra és gyerekekre - Hány éves korban érdemes elkezdeni?

Hány éves korban lehet elkezdeni a jógát? Milyen hatással van a jóga a gyerekekre? Mire érdemes odafigyelni a szülőknek, amikor csoportot, helyet választanak a gyermeküknek. Oreskó Renáta szakértőnket kérdeztük.

Szerző: Oreskó Renáta | 2016-01-11

tovább a cikkre

Kérdések, válaszok

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja