Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Titokban megszületett Macaulay Culkin első gyermeke! - Senki sem tudott arról, hogy a barátnője babát vár

Macaulay Culkin édesapa lett, barátnője, Brenda Song egészséges kisfiúnak adott életet 2021. április 5-én.

Szerző: Szülők Lapja | 2021-04-13.


Macaulay Culkin édesapa lett, barátnője, Brenda Song egészséges kisfiúnak adott életet 2021. április 5-én. A pici a Dakota Song Culkin nevet kapta - Macaulay 2008-ban elhunyt nővérét hívták Dakotának.

A Reszkessetek, betörők! ma már 40 éves sztárja néhány éve ismerkedett meg Brenda Songgal a Changeland című vígjáték forgatásán, majd hamarosan össze is költöztek.

A páros igyekszik minél hétköznapibb életet élni - a színésznő Instagram-oldalán is csak elvétve jelenik meg Culkin, akkor is hátulról, sötétben.


A színész 40. születésnapján ezt posztolta a párja

Így aztán a közvetlen környezetükön kívül nem is értesült senki arról, hogy babát várnak, mígnem ők maguk be nem jelentették az Esquire magazinnak. Közleményükben csupán ennyit fűztek hozzá kisfiuk születéséhez: "Nagyon boldogok vagyunk."Persze érthető, hogy Culkin védeni próbálja gyermekét a közösségi médiától és a nagyvilág fürkésző szemeitől, gyerekszínészként megjárta a poklot annak idején, és volt egy idő, amikor úgy tűnt, ő is a tragikus sorsú egykori gyereksztárok közé fog tartozni. Szerencsére azóta rátalált a szerelem, és most új feladatok várna rá apaként is.

Forrás, fotó: Esquire
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja