Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Hirdetés

Egyedi és olcsó ajándék a gyerekeknek - nem csak karácsonyra? Itt a megoldás!

A kamaszoknak, de már a kiskamaszoknak is van saját telefonjuk. Egy trendi, a gyerek egyéniségéhez és ízléséhez passzoló telefontok pedig tökéletes ajándék lehet. Ráadásul a készüléket is megóvja a váratlan balesetektől.

Szerző: Szülők Lapja | 2019-12-16.


A te korosztályod még az iskolatáskára, tolltartóra ragasztott matricákkal fejezte ki az egyéniségét, esetleg a szoba falára kitapétázott poszterekkel. Mára ezt a szerepet a közösségi oldalak üzenőfala és a telefonok tokja vette át.

Nem mindegy, hol vásárolod meg a karácsonyi ajándékot
Mielőtt rátérünk a konkrét ajándékötletekre, egy fontos dologra szeretnénk felhívni a figyelmedet. Mint annyi mindent, a telefontokat is általában a netről a legolcsóbb beszerezni. Az ár azonban nem mindegy, fontos, hogy az adott webshop többféle, de legalább egyféle csatornán elérhető legyen. Ez az esetleges reklamáció intézésénél lényeges, hiszen ha egy webáruház nem elérhető, a reklamációt sem tudod érvényesíteni. Ezért, mielőtt leadnád a rendelésed, mindig ellenőrizd, van-e megadva e-mail-cím, telefonszám az adott honlapon!Ha egy megbízható webáruházat keresel, amelynek ügyfélszolgálata többféle módon is elérhető, az Etuo.hu-t ajánljuk. Az online vásárlás rendkívül egyszerű a felületükön, és a garancia miatt sem kell aggódnod. Ráadásul kiváló minőségű, ellenőrzött termékeket kínálnak, rendkívül széles választékban. Telefontokból például több ezer (!) félét.
 

És most lássuk a karácsonyi ajándékötleteket!


1. Egyedi minták és motívumok: telefontokok gravírozással
A gyerekek számára a telefontok megjelenése talán a legfontosabb tényező: a legjobb, ha teljesen egyedi, amilyen senki másnak nincsen. Erre az egyik legkézenfekvőbb megoldás a gravírozás. Ráadásul nem feltétlen szükséges egyedi mintákat gravíroztatni a tokra.

Egyedi és olcsó karácsonyi ajándék a gyerekeknek? Itt a megoldás!

Ennél lényegesen olcsóbb, ha egy olyan webáruházat keresel, ahol akár több ezer különböző gravírozott telefontokból válogathatsz. Így sokat spórolhatsz, mégis megtalálhatod azt a mintát vagy motívumot, ami leginkább illik a gyermeked egyéniségéhez. Több ezer telefontokból válogatva pedig szinte biztos, hogy egyedül neki lesz ilyen tok a telefonján.

2. Ütésálló telefontokok
A látványos design, vagyis a tok külső megjelenése mellett nagy előny, ha a telefontok a különféle balesetektől is hatékonyan védi a készüléket. Az új készülékek vásárlásának egyik fő oka, hogy fizikai sérülés éri, például leejtik őket. Egy jó minőségű ütésálló telefontok jelentősen csökkenti az esélyét, hogy a telefon ilyen esetben komoly sérülést szenvedjen.

Egyedi és olcsó karácsonyi ajándék a gyerekeknek? Itt a megoldás!

A legkorszerűbb hibrid és megerősített telefontokok például a speciális gyártástechnológiának köszönhetően kimagasló védelmet biztosítanak. Miközben a megjelenésük és a méreteik alig vagy egyáltalán nem térnek el a hagyományos tokoktól. A Verus, Forcell és Ringke márkájú törésbiztos telefontokokat külön is érdemes megemlíteni, mert ebben a kategóriában a prémium minőséget képviselik.

A telefon védelme tovább fokozható egy jó minőségű kijelzővédő fóliával vagy üveggel. Ezek egyszerűen felhelyezhetők és szinte láthatatlanok. Amikor azonban a telefont leejti valaki, a kijelző helyett legrosszabb esetben is ez a fólia fog megrepedni. A kijelzővédő üvegek közül az edzett üvegből készülő típusokat érdemes választani. Ezek nem csak a mély karcolások, kopások, de a repedések ellen is megbízható védelmet nyújtanak.

3. Strasszköves tokok
Ez a lehetőség kimondottan a lányoknak szól. Egy dupla rétegű, “folyékony” csillámporos szilikontok a szürke hétköznapokba is belopja a csillogást. A szikrázó glitteres fedőréteg azonban nem kell, hogy a tok védőfunkcióinak rovására menjen.

Egyedi és olcsó karácsonyi ajándék a gyerekeknek? Itt a megoldás!

A megbízható védelmet nyújtó, műanyaggal vagy akár fémmel megerősített szilikon alap a tetszetős külső alatt hatékonyan védi a telefont a váratlan balesetektől.

Fotók: Etuo.hu
Kezdőfotó: Pexels/JESHOOTS

[Támogatott tartalom]


OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Gyermekprogramok

Dinók, játszóház, labirintus, aligátorok, rájasimogatás - Felejthetetlen gyereknapi élményekkel leptek meg húsz gyermeket

vissza vissza