Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

"Jön a baba, de most azonnal" - Izgatott apuka hívta a mentőket, otthonában született meg a kis Alexandra

Szerda hajnalban kezdődtek fájásai annál a 40 hetes kismamának, aki férjével kórházba akart indulni budapesti otthonukból, az események azonban felgyorsultak, így a mentők segítségét kérték.

Szerző: Szülők Lapja | 2023-03-31.


Jön a baba, de most azonnal! - mondta az izgatott édesapa a telefonba a mentőknek, miután világossá vált, hogy nem érnének be várandós feleségével időben a kórházba, derül ki az Országos Mentőszolgálat posztjából.

Mint írják, szerda hajnalban kezdődtek fájásai annál a 40 hetes kismamának, aki férjével kórházba akart indulni budapesti otthonukból, az események azonban felgyorsultak, így a mentők segítségét kérték.


(illusztráció)

Telefonon instruálták az édesapát
A rutinos mentésirányító rögtön több egységet riasztott a helyszínre, miközben az izgatott apukát instruálta az előkészületekre. A mentők perceken belül helyszínre értek és megvizsgálták a kismamát, majd (helyesen) úgy ítélték, hogy valóban nincs idő kórházba sietni, így felkészültek a szülés levezetésére.

Gyorsan megszületett a kislány
Az életmentők mindössze néhány perc alatt, komplikációk nélkül világra segítették a kis Alexandrát, aki rögtön fel is sírt. Helyszíni ellátást követően a büszke édesanyát és második gyermekét stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.

Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat (illusztráció)OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja