Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Farsang 2021: Győrfi Pál-jelmezbe öltözött több kisgyerek az idei farsangra - Nem csak Müller Cecília népszerű

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője maga mutatta meg a Facebook-oldalán egy fotómontázzsal, hogy több kisgyerek is Győrfi Pál jelmezbe öltözött idén farsangkor.

Szerző: Szülők Lapja | 2021-02-15.


Bár bizonyára idén is sok tündér-, hercegnő- és szuperhős-jelmezes kisgyerek vonult fel az óvodai, iskolai farsangokon, új szereplőkkel bővült a népszerű jelmezek köre.

A koronavírus-helyzet nem csak a felnőttek életét befolyásolja, de a gyerekek mindennapjaiba is beférkőzött. Müller Cecília már-már családtaggá vált azoknál; akik naponta követik az Operatív törzs sajtótájékoztatóit, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője pedig rendszeresen felhívta a figyelmet a tévében és online is az otthon maradás fontosságára.Müller Cecília jelmezzel nyerte meg a versenyt a kisfiú
Nem véletlen, ha idén mindketten új elemként megjelentek a farsangra beöltöző gyerekek ötlettárában - korábban egy olyan 9 éves kisfiúról számolt be a Szeretlek Magyarország, aki idén Müller Cecília akart lenni a farsangon: egy parókával, szemüveggel, blúzzal, nyaklánccal és az elmaradhatatlan pulpitussal felvértezve meg is nyerte az iskolai jelmezversenyt!Győrfi Pál, a sztár
De Győrfi Pál is megihletett több gyermeket (meg a szüleiket). Mint arról maga az érintett posztolt, sok farsangba eljutott idén. Mint a fotókon látható, a gyerekeknek még egy kivágott maszkjuk is volt az arcával, hogy még jobban hasonlítsanak a népszerű szóvivőre.Olvasd el ezt is!
15 menő jelmezötlet kisfiúknak és vagány kislányoknak - Ha elszakadnál a hagyományostól »


Forrás: Facebook/Győrfi Pál, szeretlekmagyarorszag.hu
Fotó: screenshot, Pixabay
 Megosztom a Facebookon

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

  • Terhesség
  • 0-3 év
  • 3-6 év
  • Hivatalos

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők Lapja