Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Fotók: Több mint 7 kilós óriásbébi született! - Még az anyukája is meglepődött, hogy milyen nagy baba

Nem mindennapi meglepetésben volt része annak a brazil asszonynak, aki január 18-án hatodik gyermekének adott életet: a kisfiú ugyanis a vártnál sokkal nagyobb súllyal született.

Szerző: Szülők Lapja | 2023-02-03.


Nem mindennapi meglepetésben volt része annak a brazil asszonynak, aki január 18-án hatodik gyermekének adott életet: a kisfiú ugyanis a vártnál sokkal nagyobb súllyal született.

- Azt hittem, hogy négy kiló lesz, de végül hét kiló lett - mondta a 27 éves anya, Cleidiane Santos dos Santos az El Globo portugál nyelvű lapnak.

Igazi óriásbébi
Angerson baba 2023. január 18-án született császármetszéssel a Padre Colombo kórházban Parintins városban, az újság szerint egészen pontosan 7,328 kilóval.Az újszülött, akit a kórház a posztjaiban csak óriásbébinek emleget, a feltételezések szerint a legnagyobb baba, aki Brazíliában született - számolt be a lap az állami Egészségügyi Minisztérium adataira hivatkozva. A csecsemőt jelenleg a kórház újszülött intenzív osztályán tartják megfigyelés alatt.- Szeretnék köszönetet mondani a Padre Colombo Kórház csapatának, akik erőt adnak nekem és nagyon jól bánnak velem, amióta ide kerültem, ha ők nem lennének, nem tudom, mi lenne velem - mondta el az édesanya a lapnak.A Guiness World Records szerint a legnagyobb súlyú csecsemő 1955 szeptemberében született Olaszországban, és 10,2 kilót nyomott.

Korábban többször is írtunk már óriásbabákról: 2021 októberében Amerikában született egy több mint 6 kilós kisfiú, 2021 novemberében pedig Angliában jött világra egy 6,7 kilós baba, ráadásul természetes úton szülte meg az anyukája.

Forrás, fotók: People, Instagram/hpcparintins


OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Gyermekprogramok

Szuper húsvéti programok az egész családnak: állatsimogató, pónilovaglás, bábelőadások, kerti vasutazás

vissza vissza