Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Karácsony
Betű: Kisebb | Alap | Nagyobb

Megtalálták az eltűnt kislányt! Zora anyukája ezt a fotót posztolta az örömhír mellé

Zora tegnap délután tűnt el, nagy erőkkel kereste a rendőrség és civilek is bekapcsolódtak a keresésébe, végül hétfő délelőtt meg is lett a kislány.

Szerző: Szülők Lapja | 2022-11-14.


Zora tegnap délután tűnt el, nagy erőkkel kereste a rendőrség és civilek is bekapcsolódtak a keresésébe, végül hétfő délelőtt meg is lett a kislány.

Mint korábban mi is megírtuk, a 6 éves kisgyermek Pérről, a Kámvási dűlőben lévő tanyáról 2022. november 13-án 16 óra körül távozott el, és egészen hétfő délelőttig nem lehetett tudni, hogy hol van.

Nemrég azonban az anyukája örömhírt posztolt a Facebook-oldalán: megvan a kislány, egy siklóernyős talált rá. A hír mellé pedig egy fotót is feltöltött.A rendőrség hivatalos weboldaláról már le is került a körözés, a kislányt szerencsére épen és egészségesen találták meg.

Mint a Telex megtudta, vasárnap délután a tanyán épp az állatokat etették a felnőttek, amikor a velük lévő kislány meglátott egy kutyát és utánaeredt, ám a környéket belepő nagy ködben eltévedt. Szerencsére melegen volt felöltözve, a lábán lévő csizma, illetve a kabát mentette meg az éjszakai hidegtől.

Reggel felszállt a köd, ez segíthetett annak a siklóernyősnek, aki észrevette a péri repülőtér környékén kóborló kislányt. Ekkor Zora már 2-3 kilométerre volt a tanyától. Először az anyukáját engedték hozzá, ezután pedig megfigyelésre bevitték a győri Petz Aladár kórházba.

vonal

[x] hirdetés

vonal
vonal
hirdetés

Tündéri versek és mondókák a baba öltöztetéséhez, fürdetéséhez, játékhoz, altatáshoz
Kattints ide >>

[x] hirdetés

vonal

OLVASD EL EZT IS!

©2016 Minden jog fenntartva - Szülők LapjaEzt olvastad már? [ Bezár ]
Betegségek

Mert az ő egészsége a legfontosabb… (x)

vissza vissza