Oldtimer Show 2017: Szuper gyerekprogramok és különleges veterán járművek várnak a Vasúttörténeti Parkban

Nagyszülők Lapja

Programok

Nagyszülők Lapja


Oldtimer Show 2017: Szuper gyerekprogramok és különleges veterán járművek várnak a Vasúttörténeti Parkban 2017. április 7-9-ig ismét a budapesti Vasúttörténeti Parkban kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű rendezvénye, az Oldtimer Show. A szervezők vadonatúj kiállítási anyaggal készülnek: 100 évnél is idősebb motorok és fakerekű autók sokasága, traktorok, buszok és teherautók. 500db válogatott veterán jármű kerül bemutatásra, minden típusból csak 1-1 példány. 2017. április 7-9-ig ismét a budapesti Vasúttörténeti Parkban kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű rendezvénye az Oldtimer Show. A szervezők vadonatúj kiállítási anyaggal készülnek: 100 évnél is idősebb motorok és fakerekű autók sokasága, traktorok, buszok és teherautók. 500db válogatott veterán jármű kerül bemutatásra, minden típusból csak 1-1 példány. A kiállított járművek között igen ritka és értékes járművek is bemutatásra kerülnek, de nem fognak hiányozni a KGST és a tengerentúli gyártmányok sem. A kiállított járművek mellett gyönyörű lányok fognak modellt állni a fotózáshoz, korabeli ruhákban.

Ingyenes Fesztiválbusz az Oldtimer Show rendezvényre látogatók közönség számára
A szervező már tavaly bevezette a „Fesztiválbusz” kényelmi szolgáltatást. A rendezvény teljes nyitvatartási idejében 90 fős, alacsonypadlós buszok fogják szállítani díjmentesen az Oldtimer Show közönségét a Nyugati Pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között, oda-vissza. A menetidő 10 perc. Szombaton és vasárnap az első járat 09:00-kor indul a Nyugatitól. Felszállás a Váci úti BKK buszmegállóban, a Westend bejárata előtt.
Az autóval érkező látogatók számára ingyenes parkolók állnak rendelkezésre a helyszínen. (akiknek csak a környező utcákban jutna parkolóhely, azok számára közöljük, hogy a környék nem fizető parkoló övezet.) A rendezvény honlapján: www.oldtimershow.hu  a Magyar Vasúttörténeti Park tömegközlekedéssel való megközelítésének lehetőségei is fel vannak sorolva.
A jegypénztáraknál a belépőjegyek mellé Oldtimer Show matricát adunk ajándékba.

Csokoládé akció!
Mindhárom rendezvénynapon az első ezer látogató ajándék csokoládét fog kapni a jegypénztáraknál. Érdemes tehát már nyitásra érkezni az Oldtimer Show-ra! A gyerekeket az Orient csarnokban csokoládé szökőkút és csoki gyerekfogalkoztató fogja várni!

Oldtimer Show

Milyen ingyenes családi programokkal és ingyenes szolgáltatásokkal várják a látogatókat?
Az Oldtimer Show Kft. koncepciója, hogy a rendezvény területére belépők rengeteg ingyenes szolgáltatással és újdonsággal találkozzanak. Továbbra is ingyenes a WC használat, a parkolás, a Fesztiválbusz, a Gasztronómia utcában a kóstolás és a rengeteg gyerekprogram: ugrálóvár, légcsúszda, népi játszótér 30 játékkal, arcfestés, íjászat oktatás, kézműves foglalkoztatók, állatsimogató karámok, kovácsműhely, hagyományőrző termelőeszköz kiállítás, Tájház Múzeum, gőzmozdony kiállítás, vasútikocsi kiállítás, mozdonyforgató, vasútmodell és terepasztal kiállítás, stb…

A látogatók válogatott oldtimer autókban és motorokban gyönyörködhetnek majd! Az Oldtimer Show Magyarországon egyedülálló látványosságokkal szolgál: 100 évesnél idősebb autók és motorok sokasága! Európa számos országából érkeznek majd veteránjárművek. Lesznek még kiállítva veterán traktorok és stabil motorok, valamint veterán buszok és teherautók is a szabadtéri részen. A nagy park melletti Víztorony Parkban veterán katonai harci járművek lesznek láthatók, harcászati bemutatókkal kiegészítve. Lesz egy újdonság is, az Interaktív Oldtimer Park, ahol a látogatók bele is ülhetnek a veterán autókba.

A 10 hektáros rendezvényterületen az alábbi kiegészítő programok is lesznek: Kalandjárók Kiállítás, ahol lakókocsik és vízi járművek lesznek kiállítva, Custom és Tuningautó Kiállítás a fiatalok kedvéért, valamint Háztáji és Kézműves Vásár, ahol házi kolbász, sajt, méz, lekvár és egyéb - boltban nem kapható - kézműves ételekből lehet vásárolni, illetve a népművészet mesterei árusítják majd a portékáikat. A magas szintű vendéglátásról a helyszínre kitelepült vendéglők fognak gondoskodni. A Vasúttörténeti Park minden interaktív programja üzemelni fog az Oldtimer Show hétvégéjén: kerti vasút, sínautó, lóvasút, hajtányok és egy igazi gőzmozdony, amin próbautat is lehet tenni a masiniszta mellett.

Oldtimer szépségverseny
Az Oldtimer Show-n kiállított veterán járművek rangos oldtimer szépségversenyen vetélkednek a díjakért. A beválasztott hazai oldtimer járművek itt összemérhetik szépségüket a külföldi oldtimerekkel. Lesz versenyen kívüli oldtimer jármű kategória is, az „Oldtimer Találkozó”, melyen az előre regisztrált veterán autók és a háború előtti motorok vehetnek részt. Sok oldtimer autó és motor túra keretében fog ezen a hétvégén a Vasúttörténeti Parkba érkezni.

Oldtimer How2

Kattints ide bővebb információért »

Belépőjegy árak a tavalyiak: felnőtt 3.500Ft, gyerek vagy nyugdíjas 3.000Ft, családi 9.999Ft (2 felnőtt és 2 gyerek együttes belépésére jogosít).

Csokoládé akció! Mindegyik rendezvénynapon az első ezer látogató bon-bon-t kap ajándékba. Családonként jár még 1-1 Oldtimer Show emlékmatrica is.

A jegyek a rendezvény helyszínén vásárolhatók meg, nyitvatartási időben az alábbi módokon: készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya, Erzsébet Utalvány és Sodexo Utalvány. A jegyeket elővételben az ismert országos jegyirodákban, vagy interneten a www.ticketportal.hu oldalon lehet megvásárolni.

Kattints ide, ha szeretnél jegyet »

Hotel info: Messziről érkező vendégeinknek szállás ajánlatunk a Premium Apartmanház, mely a Vasúttörténeti parktól csak 900m-re van. Az Oldtimer Show vendégei 20% kedvezménnyel foglalhatnak szállást az alábbi linkre kattintva: http://premiumapartman.hu/oldtimer/

Bővebb információk: www.oldtimershow.hu    www.facebook.com /Oldtimer Show

Fotó: oldtimershow.hu
Forrás: oldtimershow.hu

Promóció (x)

Nagyszülők Lapja

Programok

Nagyszülők Lapja


2017.03.31