Ellopta, majd eladta a gyerekek karácsonyi ajándékát egy lelkész - Így jutottak a nyomára a rendőrök

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


Ellopta, majd eladta a gyerekek karácsonyi ajándékát egy lelkész - Így jutottak a nyomára a rendőrök A zombori gyerekeknek Németországból küldtek karácsonyi ajándékokat az ott élő gyerekek, de sajnos sosem kapták meg, mivel ellopták a gyerekek karácsonyi ajándékait. A megdöbbentő esetre hamar fényt derített a rendőrség. Németországban élő gyerekek karácsonyi ajándékokat küldtek a zombori gyerekeknek. Sajnos az ajándék nem jutott el hozzájuk, ugyanis ellopták azokat.

Ellopták a zombori gyerekek karácsonyi ajándékát
Az esetre úgy derült fény, hogy megtalálták a szépen becsomagolt karácsonyi ajándékok dobozait, mégpedig nem máshol, mint egy illegális szeméttelepen. A rengeteg ajándékdoboz és csomagolópapír között ott voltak a németországi gyerekek kézzel írott karácsonyi és új évi jókívánságai is, amiket a zombori társaiknak küldtek. A zombori rendőrségnek így nem volt nehéz a tolvaj nyomára bukkanni.

ajándékok
A gyerekeknek szánt ajándékok dobozaira a szeméttelepen találtak rá
Fotó: mno.hu

Ki lopta el a gyerekek karácsonyi ajándékait?
A nyomok egy helyi evangélikus lelkészhez vezettek, akinél a házkutatás során megtalálták az ajándékok egy részét is. Azért csak egy részét, mert a lelkész már eladta a gyerekeknek szánt ajándékokat és sok került a helyi templomba is - no, nem szívességből, hanem mert olyan sok ajándékot küldtek a németországi gyerekek, hogy nem fért el mind a lelkész házában.

Az evangélikus lelkészt, akit a példátlan és felháborító lopással gyanúsítanak, letartóztatták és vizsgálati fogságba helyezték.

Fotó: pixabay.com, mno.hu
Forrás: mno.hu

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2017.01.06