Figyelem, termékvisszahívás: Fulladást okozhat ez az IKEA-játék, ne add a gyereknek, vidd inkább vissza!

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


Figyelem, termékvisszahívás: Fulladást okozhat ez az IKEA-játék, ne add a gyereknek, vidd inkább vissza! Fulladásveszély miatt visszahívja az egyik játékát az IKEA. Ha ilyet vettél, vidd vissza bármelyik áruházba, blokk hiányában is visszakapod a teljes vételárat, közölte a cég. Fulladásveszély miatt elővigyázatosságból visszahívja az egyik játékát az IKEA. Ha ilyet vettél, vidd vissza bármelyik áruházba, blokk hiányában is visszakapod a teljes vételárat, közölte a cég.

Arra kérik a vásárlókat, hogy aki BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot (cikkszám: 10526506) vásárolt, ne használja tovább a terméket és vigye vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék teljes vételárát.Az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat.

A kis szegecsek kilazulhatnak
Mindezek ellenére tudomásukra jutott, hogy a játékon lévő kis szegecsek kilazulhatnak, ami fulladást okozhat, különösen kisebb gyermekeknél, ezért hívják vissza a terméket.

Blokk nélkül is visszakapod a vételárat
A BLÅVINGAD többszínű horgászjáték bármelyik IKEA áruházba visszavihető, és a vásárló visszakapja a teljes vételárát. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges.

Forrás, fotó: IKEA

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2023.03.21