Helyszínváltozás: az ingyenes Plácido Domingo koncertet a Sportarénában tartják meg!

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


Helyszínváltozás: az ingyenes Plácido Domingo koncertet a Sportarénában tartják meg! A kedvezőtlen időjárás miatt új helyszínen: a Bazilika előtti tér helyett a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor Plácido Domingo és vendégei fellépésére 2016. augusztus 10-én, szerdán. A koncert ingyenes lesz! Részletek a cikkben. A nagy érdeklődésre és a várható kedvezőtlen időjárásra tekintettel új helyszínen, a Bazilika előtti tér helyett a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor Plácido Domingo és vendégei fellépésére 2016. augusztus 10-én, szerdán.

Az ingyenes koncert este 20:30-kor kezdődik a Sportarénában, kapunyitás 19:00 órától lesz. Helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik, a látogatók a bejáratoknál helyre szóló belépőt kapnak.


 
A legendás operaénekes kétrészes koncertjének műsorán népszerű operaáriák mellett operett- és musical részletek valamint a spanyol világsztár gyökereit jelentő zarzuelák is felcsendülnek.

Az augusztusi áriaestre ifjú művészek is meghívást kaptak: a Domingo által alapított Operalia énekverseny felfedezettje, Angel Blue és a mester által mentorált washingtoni Ifjú Tehetségek Program résztvevője, Micaëla Oeste mellett a magyar szoprán, Pasztircsák Polina, valamint Váradi Gyula hegedűs, a Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató egyik idei díjazottja is fellép. Az esten a Magyar Állami Operaház Zenekara működik közre Eugene Kohn vezényletével.

További információ: www.domingobudapest.hu

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2016.08.10