Húsvéthétfőn szuper gyerekprogramok várnak: állatsimogató, pónilovaglás, bábelőadások, kerti vasutazás

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


Húsvéthétfőn szuper gyerekprogramok várnak: állatsimogató, pónilovaglás, bábelőadások, kerti vasutazás A hagyományokhoz híven egész napos programmal várják a kicsiket és nagyokat április 10-én, húsvéthétfőn a Vasúttörténeti Parkban. Európa legnagyobb interaktív vasúti parkja idén is egy nagyszabású húsvéti családi programmal nyitja meg a 2023 évi szezont. A már hagyományként megszervezett eseményre április 10-én, húsvéthétfőn kerül sor, és a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is számos színes programmal várják a családokat.

A Magyar Vasúttörténeti Park által szervezett események minőségét mi sem fémjelzi jobban, mint hogy népszerűségük a családi programok hazai rangsorában évek óra töretlen.

Egész napos kikapcsolódás
A Park közel 70.000 négyzetméteres területet tölt meg minden rendezvény alkalmával izgalmas és szórakoztató programokkal, amelyek akár egész napra kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Szezonnyitó eseménnyel köszönti a húsvétot a Vasúttörténeti Park

A tematikus húsvéti eseményekkel minden évben a tavasz érkezését is köszönthetjük, idén április 10-én tartják meg a húsvéthétfő a Vasúttörténeti Parkban elnevezésű programot. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Park korábbi, rövidített nyitvatartása után április elsejétől ismét teljes időben, 10:00-18:00 óra között várják a vendégeket.


Húsvéthétfő a Vasúttörténeti Parkban


Különleges programok:
Április 10-én, húsvéthétfőn 10 órától 18 óráig biztosít ünnepi szórakozási lehetőségeket a Park a látogatóknak színes programokkal és előadásokkal.
- 11:00 órától az Ákom-Bákom Bábcsoport hozza el a gyerekeknek a ’Világgá ment Csacsi és Bari’ című történetét
- 13:00 órától az Aranykapu Hagyományőrző Társulat tavaszköszöntő műsora látható

A magyar népszokások interaktív, élőzenés előadás keretében is megjelennek a Vaga Banda gólyalábasok jóvoltából, akik többek között tojászsonglőrrel, látványos jelmezekkel, locsolóversekkel és tavaszköszöntő dalokkal érkeznek az eseményre.

Állandó programok
A Park legnépszerűbb állandó programjai közül is válogathatnak a látogatók: a kerti vasút, a fordítókorong és a gőzmozdony húsvéthétfőn is gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról. A mozgalmasabb aktivitások kedvelői a kézi hajtányt is kipróbálhatják, de akár a pónilovaglással is tehetnek egy próbát.

Két izgalmas állomás között juthat idő arcfestésre vagy alkotásra a kézműves saroknál, de az állatsimogató kedves kis jószágait sem érdemes kihagyni. A főszereplő nyuszin kívül itt többek között egy holland törpe kecske és kisgidái várják a barátságos látogatókat.

"Minden évben az egyik legjobban várt eseményünk a szezonnyitó rendezvény, hiszen ezzel veszi az idei programsorozat. Bízunk benne, hogy ez alkalommal is hozzájárulhatunk a télűző, tavaszváró hangulathoz, és mindezt ünnepi és élményteli szórakozással biztosíthatjuk a családok számára." - mondta Schvéd Norbert, a Vasúttörténeti Park vezetője.
További információ itt »

[Támogatott tartalom]

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2023.04.03